Kaybolan küçük Gizem ve Umut'tan kötü haber

Önceki gün annesi pazardayken kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz, öldürülmüş halde, Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi ise Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu.

Kaybolan küçük Gizem ve Umut'tan kötü haber

Katil zanlısı olarak gözaltına alınan küçük kızın akrabasının, Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, ailenin karşı çıkması üzerine intikam amacıyla cinayeti işlediği belirtildi

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde annesi pazardayken evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Gizem Akdeniz'in bulunması için yürütülen soruşturma kapsamında, küçük kızın babasının kuzeni S.A. (25) gözaltına alındı.

Zanlının ifadeleri sonucunda Gizem'in cesedi, Karaisalı yolundaki Rüzgarlıtepe mevkisinde ağaçlık bölgede bulundu. Ayaklarının bağlandığı ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Gizem'in cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 Katil zanlısı olarak gözaltına alınan S.A'nın, Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, ailenin buna karşı çıkması üzerine intikam duygusuyla cinayeti işlediği öne sürüldü.AA


ZAMBAK'IN CESEDİ SU KUYUSUNDA BULUNDU

Manisa'da 4 gündür kayıp olan ilkokul öğrencisi Umut Zambak'ın (9) cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki kullanılmayan su kuyusunda bulundu. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Zambak'ın cesedinin Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine söz konusu alanda yapılan aramada bulunan ceset, ekipler tarafından çıkarıldı.

Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencisi Umut Zambak'ın, 25 Nisan Cuma günü eve dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış, son olarak kaybolduğu günün akşamı Sevgi Yolu'ndan geçtiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti.

41 avukat reddetti
Cinayeti minik Gizem’in ablasıyla evlenmesine izin verilmeyen akrabaları 20 yaşındaki S.A.’nın intikam için işlediği belirlendi. S.A.’nın şüphe çekmemek için aileyle birlikte arama çalışmalarına da katıldığı ortaya çıktı. S.A yoğun güvenlik önlemiyle Adli Tıp'a getirildi. Zanlının savunması için yapılan talebi 41 avukatın reddettiği iddia edildi.
<< Önceki Haber Kaybolan küçük Gizem ve Umut'tan kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER