MARS Tab'ın Eylül sayısı çıktı

Türkiye’nin en interaktif dijital yaşam dergisi MARS Tab Eylül sayısıyla yayında...

MARS Tab'ın Eylül sayısı çıktı

Sivri dilli ve mizah gücüyle sıra dışı bir anlatım yakalayan Hayko Bağdat, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. "Ben sadece Ermeni değilim bu topraklarda" sözlerinde bulunan Hayko Bağdat, çok özel röportajıyla MARS Tab'ın Eylül kapağında yerini aldı.

İşte MARS Tab çıkardığı Eylül ayı sayısındaki konu başlıkları;

Transfer noktasından hedef pazara...Sentetik uyuşturucuların hedefinde artık Türkiye var. Bonzai'nin ölümcül ve kirli yüzü, tüm detaylarıyla MARS Tab'ın Eylül sayısında.

Türkiye'de girişimcilik ekosistemi ne durumda? Silikon Vadisi stili nedir? Yatırımcılar, devlet teşviği ve küçük fikirlerden global markalara uzanan serüveni girişimci Serkan Ünsal anlatıyor.

Hüseyin Çağlayan'dan Sertab Erener'e, Semiha Berksoy'dan Burhan Doğançay'a... Farklı kuşaklardan 17 sanatçı aynı sergide buluştu. İstanbul Modern'deki Çok Sesli sergisi çarpıcı görselliğiyle MARS Tab'ın bu yeni sayısında yerini aldı.

İskandinavya'dan Madagaskar'a, Sri Lanka'dan Kanada'ya kadar 70'den fazla ülke gezen, 25 yılı aşkın süredir mesleğine devam eden Türkiye'nin tek vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha Derbent, Safari tadında röportajıyla derginin Eylül sayısında.
 
Dergi, kullanıcılarına gerçek tablet deneyimini yine bol interaktivite ve zengin multimedya içerikle sunuyor.

iPad’in yanı sıra iPhone ve Android cihaz kullanıcılarına da sıra dışı bir dergi deneyimi sunan MARS TAB, AppStore’dan ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.

Okumakla yetinmeyin, içerikle iletişime geçin.






<< Önceki Haber MARS Tab'ın Eylül sayısı çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER