Sahibinden görülmemiş ilan

Türkiye tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir seferberlik yaşanıyor...

Sahibinden görülmemiş ilan

Türkiye tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir dayanışma örneği sergileniyor. Bir yanda halkın emeğiyle kurulan Bank Asya, devlet eliyle batırılma ve el koyma girişimine maruz kalıyor. Öte yanda ise bu hukuksuz girişime karşı çıkan Anadolu insanı her bir taşında vatandaşın emeği bulunan Bank Asya için varını yoğunu seferber ediyor.

VATANDAŞ BİRİKİMİNİ BANK ASYA İÇİN SATIYOR

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından hükümet tarafından başlatılan cadı avında hedef haline gelen kurumlardan biri de Bank Asya olmuştu. Hem havuz medyasının karalama amaçlı haberleri, hem de yüklü miktarda devlete ait kamu parasının çekilmesiyle bankanın batırılmaya çalışılması ve bu yönde algı oluşturulma çabası dikkatlerden kaçmadı. BDDK tarafından el konulması için her türlü girişimin sergilendiği Bank Asya'ya yönelik operasyon yine milletin vicdanından geri döndü. Kimi elindeki altınını, kimi de parasını bankaya yatırarak operasyona dur derken elinde nakiti olmayanlar da evini, arabasını, hatta cep telefonunu satılığa çıkardı. Türkiye’nin en büyük alışveriş sitelerinden Sahibinden.com, ''Bank Asya’ya yatırılmak üzere mülkümü satıyorum'' ilanlarıyla doldu. Türkiye'nin dört bir tarafından verilen ilanlar, adeta kimsenin zorlaması veya baskısı olmadan harekete geçen maşeri vicdanı temsil ediyor... 


İşte o ilanların bazılarından seçtiğimiz yorumlar...

"Devletin eliyle batırılmaya çalışılan Bank Asya'ya yatırmak üzere, Dünya nimeti adına adıma kayıtlı tek metam olan aracım satılıktır" 

"Aslında lastikleri en az 2 yıl daha binerim diye değiştirmiştim. Ancak Bank Asya'nın batırılmak istenmesine feda ediyorum."  

"Dairelerin alt katları için istenilen paraya 10.katı satıyorum. Parasını Bank Asya'ya destek için yatıracağım. Fiyatı bu hafta 160'dan, 150'ye düşürdüm."

 "Hizmet hareketine yapılan bu çirkin saldırıların gayet ehemmiyetli bir kolu olan Bank Asya'yı batırma girişimine karşı yardım amaçlı satıyorum"






İşte o ilanlardan bazıları;



_blank







SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Sahibinden görülmemiş ilan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER