Twitter fenomeninden 'Kimse Yok Mu'ya dair bomba açıklamalar

Mikro blog sitesi Twitter'da yazdıklarıyla gündeme oturan twitter fenomeni Fuat Avni yine çok konuşulacak iddiaları dile getirdi.

Twitter fenomeninden 'Kimse Yok Mu'ya dair bomba açıklamalar

Dersaneler, okullar, esnaflar, polisler, yargı, Bank Asya derken cadı avı şimdi de Kimse Yok mu'ya uzandı. Yardım toplama yetkisi kaldırılması gündemde olan Kimse Yok mu derneği'ni kapattırma veya işlevsiz kılma hamlesi olarak değerlendirilen hükümet politikasını yazan Fuat Avni isimli kullanıcı twitter'da ilginç bilgiler paylaştı.  Yazdıkları çoğu plan aynen doğru çıkan ve bu yüzden Twitter'da yüzbinlerce takipçisi bulunan hesap, son olarak Kimse Yok mu'ya kurulduğu iddia edilen kumpası deşifre etti. Fuat avni'ye göre Diyarbakır'da derneğin yardım ettiği 25 mağdur aile çeşitli vaadler karşılığında kandırılarak aleyhte beyanat vermeleri isteniyor. Yakınlarından bazıları suça karışmış bu kişilere af vaadinde bulunulduğunu öne süren Twitter hesabına göre 2 kere dernekle ilgili rapor yazdırılan denetçiler suç bulamadıkları gibi, bir de üstüne övgüler dizmiş.
İşte o tweetler:
1. Tiran'ın eylem planını yaklaşık üç ay önce yazmıştım. KÇG, eylem planı doğrultusunda Kimse Yok Mu Derneği'yle özel olarak uğraşıyor.

2. K.Ç.Grubu'nun ekip başlarından Ala, Tiran'ın talimatıyla Kimse Yok Mu Derneği'ni gündemine aldı. Havuz Medyası'na sipariş verildi.

3. Ala, toplantıda 'Babacan'ın, Bankasya konusundaki beceriksizliğini Kimse Yok Mu'yu bitirme konusunda göstermemeliyiz' demişti.

4. Ala'nın baskısıyla Kimse Yok Mu Derneği'ne defalarca teftiş heyeti gönderildi. Hiç bir şubede problem bulunamayınca istenen rapor çıkmadı

5. İlk denetim raporları Kozmik Çalışma Gurubu'nun toplantısına geldiğinde büyük şok yaşanmıştı. Rapor da övgü dolu ifadeler vardı.

6. Dernek, heyet tarafından didik didik incelenmiş ve kamu yararı statüsünde hareket ettiği maddeler halinde rapora not edilmişti.

7. Ala, toplantıda küplere binmiş, 'Ben bu raporu Beyefendi'ye nasıl izah ederim' diyerek müfettişlerin üzerine gidilmesi talimatı vermişti.

8. Ala, daha önce Diyarbakır'da çalıştığı için ordaki kullanışlı kişileri yakından tanıyor. Onun isteğiyle Diyarbakır'da kumpas kuruldu.

9. Derneğin, Diyarbakır'daki faaliyetleri biatçı denetçiler tarafından incelenirken kumpas gereği bir çok aile yalan beyan için ayarlandı.

10. Ayarlanan bazı ailelerin yakınları örgüte ve suça bulaşmış. Ala, yalan beyan karşılığında 'Hepsini af edeceğiz diyin gitsin' dedi.

11. Diyarbakır'da derneğin yardım ettiği 25 mağdur aile Ala'nın vaadleri karşılığında aleyhte beyana zorlanıp açıklama yapmaları isteniyor.

12. Kandırılan ailelerin yalan beyanları üzerine adli soruşturma başlatmayı düşünen KÇG'nın planı işlerse bu minvalde raporlar düzenlenecek.

13. Ala ve KÇG, Diyarbakır'daki ailelerde fire olur korkusuyla PKK itirafçılarını dernekten mağdur olmuş gibi ayarladı. İtirafçı olacaklar.

14. Diyarbakır'a gönderilen denetçilere, PKK itirafçılarının beyanıyla, 'Kimse Yok Mu hırsızlık ve yolsuzluk yaptı raporu hazırlayın' dendi.

15. Yurt dışında da derneğin itibarına kast eden KÇG, Somali'li yetkililerle görüşüp olumsuz beyan vermeleri için para teklifinde bulundu.

16. Ala ve ekibi dernekle ilgili yurt içinde ve yurt dışında sahte delil üretmekle meşgulken masa başında bir çok olumsuz rapor düzenlendi.

17. Olumlu raporları Bakanlar Kurulu'ndan kaçıran Ala, masa başı raporlarıyla bakanları kandırmaya çalışıyor. Gerçi Ala'ya itibar eden yok

18. Kimse Yok Mu'yla ilgili olumsuz kararlara imza atan bakanların çoğu vicdan azabı çekerek imzalıyor. Tiran'ın korkusu hepsini kuşatmış.

19. Zalimden korkup mazlumu ezen, kumpas kuran, sahte rapor düzenleyen, er geç hukuk karşısında hesap verecek. Allah Kadir-i Mutlak'tır.

<< Önceki Haber Twitter fenomeninden 'Kimse Yok Mu'ya dair bomba açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER