Hacıosmanoğlu: Trabzonspor kongreye giderken hep tepetaklak gitmiştir (1)


Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlığa aday olup olmayacağını, kendisine değer veren, seven insanlarla yapacağı istişare sonrasında karar vereceğini söyledi.

Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, şuanda mahkeme kararıyla Başkan olmadığını, bu nedenle başkan olarak konuşmadığını söyledi. Basın toplantısına gelirken adaylık konusunda farklı düşüncede olduğunu belirterek aday olmayabileceğinin sinyalini veren Hacıosmanoğlu, "Bu kadar adaletsizliğin, bunların karşısında insanın içinden Trabzonspor'a başkanlık yapısı da gelmiyor. Öylesine vefa borcum olan insanlar var ki, bize destek olmayan insanların dahi mesajları, telefonları, 'eski düzene dönecek Trabzonspor siz bırakırsınız, 30 sene ne yaşanıyorsa bundan sonra da aynısını yaşayacağız' diyorlar. Bize değer veren, seven insanlarla yapacağımız istişare sonrasında karar vereceğim." dedi.

Görevi süresince hatalar da yaptığını kabul eden Hacıosmanoğlu, en büyük hatasının da görev verdiği insanlara samimi bir şekilde güvenmesi ve müdahale etmemesi olduğunu dile getirdi. Hacıosmanoğlu, teknik direktör Shota Arveladze'nin görevine son verilmesinin bir yemek meselesi olduğu iddialarına da şöyle cevap verdi:

"Bir yemekle başarılı bir hoca gitmez. Ben hocanın samimiyetine inanıyorum. İnsanların söylediği belki onu manevi olarak etkileyebilir ama ihanet edecek bir insan değil. Onun samimiyetine inanıyorum. Trabzonspor'a hizmet etsin diye göreve getirdik. Teşekkür ediyorum. Daha önce 2 sefer 'bırakabilirim' dedi. 'Büyük bir takım 2 sefer üst üste kaybetmez bırakabilirim' dedi. Ama biz o mağlubiyetlerin nasıl alındığını biliyoruz. Bu şehirde insanları yönlendirmeye çalışan insanlar var. Sadece hoca eksenli değil. Bunu tarihinde hep görüyorsunuz. Trabzonspor kongreye giderken hep tepetaklak gitmiştir. Oyuncu ayartanlar da var bu şehirde. Bu sefer iç kaynaklar da var ama asıl operasyonun dışarıdan yapıldığına inanıyorum.

Takım güzel oynamayabilir, hocanın tercihleri yanlış olabilir ama kalçasını gören Cüneyt Çakır önünde voleybol gibi topa vurulduğunda penaltıyı verseydi, penaltı da önemli değil, kesin kararlarla sonucu değiştirmek önemli değil, maç içerisinde yaptığın hareketler önemli. Bir takımı yendirmek istemiyorsanız spor deyimiyle ince ince rakibinizi doğrarsınız. 83 dakika Galatasaray gol atana kadar bizim gol atmamamız için herşeyi yaptı Cüneyt Çakır. Galatasaray gol attıktan sonra da bizim lehimize kararlar vermeye başladı. Bu hakem hataları, onun yanında hakem hatalarıyla yenildiğimiz 3 maçtaki puanları da koyarsanız 23 puan var. Bugün Shota'yı kimse tartışmıyordu. Bir yemekle hocayı gönderecek basit bir kurum değil burası."
CİHAN
<< Önceki Haber Hacıosmanoğlu: Trabzonspor kongreye giderken hep tepetaklak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER