İsmail Köybaşı: Pozisyon vermedik, bu takımımız adına çok güzeldi


Beşiktaş'ın savunma oyuncusu İsmail Köybaşı, 4 - 0 galip ayrıldıkları Torku Konyaspor maçının ardından, "Mücadele ediyoruz, pozisyon vermiyoruz. Bu takımımız adına çok güzeldi." dedi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, soyunma odasında çok güzel bir ortam olduğunu belirterek, "Bugün gelen galibiyetle mutluluğumuz bir kat daha arttı. Taraftarların ve takım arkadaşlarımın oynadığımız oyundan keyif aldığını gördüm. Bir kat daha mutlu oldum işlerimizi güzel yaptığımızı gösteren bir durumdu. Genç takımız dirençli takımız işin güzel tarafı oynadıkça keyif alıyor keyif de veriyoruz. Mücadele ediyoruz pozisyon vermiyoruz. Bunlar bugün adına özetlenebilecek durumlardı. Galip geldik ilk yarıyı lider bitik. inşallah lider bitirdiğimiz ilk yarı sezonu sonunda da tekerrür eder ve dilediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Emin adımlarla ilerleyeceğiz çalışacağız ve sabırla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Maçın ilk 45 dakikasıyla ikinci yarıdaki farkın sorulması üzerine İsmail Köybaşı, "İlk yarıda da yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci yarıya da 1 - 0 ya da 2 - 0 girebilirdik. Güzel tarafı pozisyon vermedik. Bence bu takımımız adına çok güzeldi. İkinci yarı da bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Konyaspor da açıldı. Açılacaklarını biliyorduk ve o anları da iyi değerlendirdik, 4 - 0 gibi güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu destekleri devam eder." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber İsmail Köybaşı: Pozisyon vermedik, bu takımımız adına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER