Jose Morais: Bursa maçını kazanacağız

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Bursaspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve kazanacaklarını söyledi.

Jose Morais: Bursa maçını kazanacağız

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 25. haftasında Antalyaspor evinde Bursaspor'u konuk edecek. Kırmızı beyazlı takım zorlu Bursaspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.  Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yapan kırmızı beyazlı oyuncular daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman arasında gazetecilerin yanına gelerek sorularını cevaplayan Teknik Direktör Jose Morais, geride kalan maçlar için çok fazla söylenecek bir şey olmadığını, takımının şuanda istenilen seviyeye tam ulaşmadığını açıkladı.  Takımının her geçen gün iyiye de gittiğini kaydeden Jose Morais, kazanmaya başlayacaklarını aktardı.

"KOLAY MAÇ OLMAYACAK"

Bursaspor karşılaşmasının değerlendirilmesinin istenilmesi üzerine deneyimli çalıştırıcı, kolay bir maç olacağını düşünmediğini anlattı. Hiç kimsenin kimseye maçı hediye etmediğini vurgulayan Morais, "Çalışmanız ve kazanmanız lazım. 11 kişi hem rakip hem biz mücadele edeceğiz. Kazanmak için maça çıkacağız ve kazanacağımızı düşünüyorum." dedi.

Bu gün 35 yaşına giren Eto'o ile ilgili de değerlendirmede bulunan Morais, antrenman öncesi golcü oyuncusunu kutladığını ve her yaşında daha da gençleştiğini kendisine ilettiğini kaydetti. Morais, Eto'o'nun gollerine devam edeceğini umduğunu belirtti.
<< Önceki Haber Jose Morais: Bursa maçını kazanacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER