Josef de Souza: Braga'yı eleyip adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz


UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga ile eşleşen Fenerbahçe'de futbolcular Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, kurayı değerlendirdi.

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Brezilyalı futbolcu, "Bence tekrar Portekiz'de olmak güzel olacak. Hepimiz biliyoruz ki, bizim için zorlu karşılaşmalar olacak. Kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Daha önce Avrupa Ligi'nde final oynamış bir takımla oynayacağız. Lokomotiv Moskova'ya karşı gösterdiğimiz konsantrasyonun aynısını Braga'ya karşı da gösterebilirsek şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum." dedi.

Josef de Souza, çeyrek finale yükselmek istediklerini kaydederek, şöyle konuştu: "Umarım turu geçmeyi başarırız. Umarım tarih tekerrür eder. Burada daha önce Porto'da oynamış çok fazla oyuncu var. O final karşılaşmasında belki Porto'da değillerdi ama Porto'da oynadılar. Portekiz takımıyla karşılaşmak bizim için çok güzel olacak. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Braga'yı eleyebileceğimize inanıyorum ama gerçekten kazanmayı çok istiyoruz, zor bir mücadele olacak. Braga'yı eleyip adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz."

HASAN ALİ KALDIRIM: AVRUPA'DA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Hasan Ali Kaldırım da ilk maçın içeride olmasının avantaj olduğunu dile getirdi. Lokomotiv Moskova ile de ilk maçı İstanbul'da oynadıklarını hatırlatan Hasan Ali Kaldırım, "Normalde ilk maçı deplasmanda oynamak ister herkes ama ben tersini düşünüyorum. Yine ilk maçta taraftarımızın önünde iyi bir skor alarak deplasmana gideriz. Zor olacaktır. Zaten kalan takımların hepsi kaliteli. Ama inşallah Braga'yı da eleyip Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Josef de Souza: Braga'yı eleyip adımızı çeyrek finale... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER