Kabaş'a haraket eden Trabzonspor MP'li yöneticinin kulüple ilişiği kesildi


Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ta yönetim kurulu, gazeteci Sedef Kabaş'a twitter üzerinden hakaret eden yönetici Zafer Meriç'in kulüple ilişkisinin kesildiğini açıkladı.

Zafer Meriç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temaslarını takip için gittiği Suudi Arabistan'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazeteci Hasan Karakaya'nın vefatıyla ilgili bir paylaşımı üzerine Sedef Kabaş'a ağza alınmayacak ifadelerle tepki gösterdi. Meriç, twitter hesabından Kabaş'a "Senin derdin viagra aldığında senin o an yanında olmaman. Ama bak ben boştayım. Beklerim seni Sedef'im yavrum" şeklinde cevap verdi.

Meriç'in bu paylaşımları hem Kabaş hem de Trabzonspor Medical Park yönetimi tarafından tepkiyle karşılandı. Tepki çeken paylaşımını silen Zafer Meriç'e gazeteci Kabaş, "Yok öyle kaçmak. Hakkında açacağım davaya gelecek. Küfür etmemeyi öğrenecekler." şeklince cevap verdi.

Trabzonspor Medical Park Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu da yaptığı yazılı açıklamayla, Zafer Meriç'in kulüple ilişiğinin kesildiğini bildirdi. Hopikoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yönetim kurulumuzun yedek üyelerinden Zafer Meriç'in şahsına ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarındaki ifadeleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Yaşanan bu olaydan dolayı Zafer Meriç'ten tüm sosyal medya hesaplarının kapatılması istenmiş ve kapattırılmıştır. Akabinde de kendisinden istifa dilekçesi alınarak kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Sebep ne olursa olsun hiçbir yöneticimizin bu tür sorumsuz davranışları mazur görünmeyecektir."
MPli-yoneticinin-kuluple-ilisigi-kesildi-1977865.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kabaş'a haraket eden Trabzonspor MP'li yöneticinin kulüple... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER