Mehmet Topal: Savaş değil barış olan bir dünya için eğitim ön plandadır


Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için geliştirdiği projeyle ilgili "Savaş olan bir dünyada değil de barış olan bir dünya için eğitim her zaman ön plandadır diye düşünüyorum. Çocukların eğitimine destek vermek bizim en büyük hedefimiz." dedi. Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın da çocukların geleceğimiz olduğunu belirterek onlara sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri, TOÇEV'in katkılarıyla daha fazla çocuğa destek sağlamak için TİM'de düzenleyeceği 'Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' sosyal sorumluluk projesi için sahneye çıkacak. 9 Şubat Salı akşamı gerçekleştirilecek konser öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde gerçekleştirilen basın toplantısının ardından futbolcular Serkan Balcı, Mehmet Topal ve Olcan Adın açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu futbolcusu Serkan Balcı organizasyonla ilgili, "Tarif edilemeyecek bir duygu. Buraya gelen, bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Sadece şunu söyleyebiliriz: bilet alsınlar çünkü eğitim gerçekten şart. Herkesin desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal da "Burada olan herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar ismi bir araya toplamak kolay değil. Telefon açtığımızda bizi kimse kırmadı. Bu projede seve seve olacaklarını belirttiler. Sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Savaş olan bir dünyada değil de barış olan bir dünya için eğitim her zaman ön plandadır diye düşünüyorum. Onların eğitimine destek vermek bizim en büyük hedefimiz. Herkes biletlerini alsın 9 Şubat da güzel bir konser gecesi ve çocuklarımızın geleceği için güzel bir dokunuş olsun." dedi.

Mehmet Topal, ses sanatçısı Funda Arar'la seslendireceği şarkıyla ilgili bir soru üzerine "Sesimiz güzel değil ama üstatlarımızın yanında onlar bizim açıklarımızı kapatacaktır diye düşünüyorum. Bizim için zor ama keyifli bir gece olacak." cevabını verdi.

Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın ise "Bu projeye destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu bir başlangıç. 9 Şubat akşamı çok güzel bir organizasyon olacak. Onlar bizim geleceğimiz geleceğimize sahip çıkmamız gerek umarım çok güzel yarınlar bizi bekliyor." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Topal: Savaş değil barış olan bir dünya için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER