Karşıyaka: 0 - Akhisar Belediyespor: 2


Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Suat Arslanboğa, Mehmet Kağan Bingül, Fatih Pazı
Karşıyaka: Behram Zülaloğlu, Efe Halil Özarslan, Josip Kvesic, Abdel Rhamane Khalil Diarra, İbrahim Kaş, Kyrylo Kovalchuk (Dk. 60 Tayfun Pektürk), Ömer Can Sokullu, Mustafa Aşan, Şahin Aygüneş (Dk. 75 Ali Kemal Özkan), Can Erdem, Youssef Yeşilmen (Dk. 86 Abdülhamit Yıldız)
Akhisar Belediyespor: Bora Körk, İsmail Konuk, Orhan Taşdelen, Caner Osmanpaşa, Tolga Ünlü, Abdulkadir Özdemir, Aykut Çeviker, Joel Landry Tsafack Nguemo (Dk. 71 Custodio), Muğdat Çelik, Onur Ayık (Dk. 67 Mervan Çelik), Leocisio Julio Sami (Dk. 79 Ahmet Cebe)

Goller: Dk. 27 Leocisio Julio Sami, Dk. 90+3 Ahmet Cebe (Akhisar Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 49 Efe Halil Özarslan, Dk. 52 Şahin Aygüneş, Dk. 68 İbrahim Kaş, Dk. 80 Abdel Rhamane Khalil Diarra, Dk. 87 Ömer Can Sokullu, Dk. 90 Ali Kemal Özkan (Karşıyaka)

Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son maçında ikincilik mücadelesi için karşı karşıya gelen Karşıyaka ile Akhisar Belediyespor maçını konuk ekip bir de penaltı kaçırmasına rağmen 2- 0 kazanarak son 16'ya ismini yazdıran taraf oldu.

Bu sonuçla Akhisar Belediyespor, 8 puanla grup ikincisi olarak F Grubu'nun birincisi Trabzonspor'un rakibi oldu. Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, çeyrek finale kalabilmek için Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecekler.

Bu sonuçla Karşıyaka 6 puanda kalırken, puanını 8'e çıkaran Akhisar Belediyespor, grupta ikinci sıraya yükselerek kupada Trabzonspor'un rakibi oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Karşıyaka: 0 - Akhisar Belediyespor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER