Kayıp uzman çavuşun Aydın'da babaocağında iyi bir haber bekleniyor


Şırnak'ta Açık Öğretim Fakültesi sınavı için şehir merkezine gitmek üzere yola çıktıktan sonra haber alınamayan iki uzman çavuştan Sedat Vardar'ın Aydın'daki babaocağındaki endişeli bekleyiş devam ediyor. Hasta annesi ve diğer yakınları, gözyaşlarıyla haber bekliyor. Fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyorlar. Uzman Çavuş Vardar'ın eşi Aygül Vardar'ın ise iki çocuğuyla Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

Yeniaslanbaşar Jandarma Karakolu'nda görevli iki uzman çavuş, sınava girmek için şehir merkezine gitmek üzere yola çıktı fakat geri dönmediler. Kaçırılmış olabileceklerinden endişe edilen askerlerin bulunması için çalışmalar devam ediyor. Uzman çavuşlardan, evli ve iki çocuk babası 36 yaşındaki Sedat Vardar'ın, Kuyucak ilçesi Pamukören Mahallesi'ndeki babaocağında endişeli bekleyiş var. Hasta olan 62 yaşındaki annesi Elif Vardar, ağabeyi Suat Vardar ve diğer yakınları iyi bir haber bekliyor.

Suat Vardar, kardeşiyle birlikte sekiz uzman çavuşun sınava gittiğini, dönüşte almasını istedikleri yerde diğerleriyle birlikte olmadıklarının kendilerine söylendiğini aktardı. Vardar, "Aydın ve Kuyucak'tan komutanlar geldi, kardeşimden haber alınamadığını söylediler. Sınava giden sekiz kişilermiş, altı asker dönmüş. Benim kardeşim ve diğer uzman çavuş, aracın kendilerini alacağı yerde yoklarmış. Biz de iyi bir haber bekliyoruz. Büyüklerimiz kardeşimizi bulsun, bize iyi haberler versinler. Biz terör örgütünün, 'İki asker elimizde.' diye bir şeyler duyduk." dedi.

Anne Elif Vardar da çocuğundan iyi haber beklediğini söyledi. Oğluyla en son ilkbaharda görüştüğünü belirterek, "Çocuğumdan iyi haberler bekliyorum." dedi.

Pamukören'deki ailesi ve yakınlarıyla Ayvalık'taki ailesinin endişe içerisinde beklediğini gözyaşlarıyla anlatan teyzesi Ümran Ünsal ise devlet büyüklerinden, kaçırıldığına inandığı yeğeninin kurtarılması için yardım beklediklerini söyledi. Akrabalarından İsmail Arıkboğa da bir an önce bulunması için yetkililerden haber ve çalışma beklediklerini ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Kayıp uzman çavuşun Aydın'da babaocağında iyi bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER