Kayserispor'da Kutlu, Eskişehirspor'da da Aybaba oyundan memnun


Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Eskişehirspor maçında futbolcuların ortaya koyduğu oyunun gelecek için umut verdiğini söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da, takımının taraftar desteğiyle ligde kalacağına inandığını kaydetti.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor ile Eskişehirspor, Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere bitti.

Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımının oyunundan memnun olduğunu söyledi. Göreve geldiği 8 günde 2 önemli maç oynadıklarını belirten Kutlu, şunları söyledi:

"Önce Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaştık. Bugün de Eskişehirspor ile oynadık. İlk yarı pozisyon üretme anlamında biraz sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda ise istediğimiz her şeyi yaptık. Gol pozisyonlarına girdik. Geride de rakibe pozisyon vermedik. Kazanmak istiyorduk, ama ne yazık ki 1 puana razı olduk. Bugünkü maç gelecek için umut verdi. Milli maç arası bize faydalı olacaktır. Lig arasından sonra inşallah Kayserispor'un ligde kalması için iyi şeyler yaparız."

AYBABA: ESKİŞEHİRSPOR'U TARAFTARI LİGDE BIRAKACAK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da, takımına inanılmaz bir taraftar desteği olduğuna işaret ederek bu desteğin takımı ligde bırakacağına inandığını söyledi.

Karşılaşmada 1-2 pozisyon dışında önemli pozisyonlar olmadığını belirten Aybaba, "Bu konumda ve bu puandaki iki takımdan karşılaşmada iyi oyun beklemek doğru olmaz. Oyuncular, kaybetmemeye yönelik oynadılar. Bu böyle devam edecek. Bizim inanılmaz bir taraftar desteğimiz var. O sayede ligde kalacağımıza inanıyorum. Önümüzde milli maç arası var. Kısa bir kamp yaparak kalan 8 maçımızı en iyi şekilde sonuçlandırmak istiyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayserispor'da Kutlu, Eskişehirspor'da da Aybaba oyundan memnun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER