Kazada ölen annesinin arkasından 'annemi gösterin bana' diye feryat etti

Kazada ölen annesinin arkasından 'annemi gösterin bana' diye feryat etti

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yarlandı. Kazada yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Saliha Kalaycı'nın acı haberini alan akrabaları hastane koridorunda sinir krizi geçirdi.

Havza'dan Boyalı Mahallesi istikametine gitmekte olan Murat Kalaycı (44) idaresindeki 72 KA 634 plakalı özel otomobil, Havza Bafra İl Karayolu Çakıralan Mahallesi mevkinde karşı yönden gelen Ahmet Keskin (42) idaresindeki 55 PJ 8039 plakalı özel otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücüler Murat Kalaycı (44) ve Ahmet Keskin (42) ile araçlarda bulunan Mustafa Arslan (37) ile Saliha Kalaycı (47) yaralandı.

Yaralılar, Havza Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralı yakınları da hastahaneye akın etti. Yaralılardan durumu ağır olan Saliha Kalaycı, Havza Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kalaycı'nın acı haberini alan ailesi ve yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

Olayda hayatını kaybeden Saliha Kalaycı'nın kızı, 'Annemi gösterin bana' diye feryat etti. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Kazada ölen annesinin arkasından 'annemi gösterin bana'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER