Kazım Güleçyüz vicdansızca atılan iftiraya çok sert çıktı!

Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, iftiralarına Mehmet Kutlular’ın evlat acısını alet eden Hasan Karakaya’ya tepki gösterdi: “20 yıldır dinmeyen bir evlat acısını dahi kirli kavgaları için alet eden tetikçileri Rabb’imize havale ediyoruz.”

Kazım Güleçyüz vicdansızca atılan iftiraya çok sert çıktı!

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasından sonra Hizmet’e yönelik köşesine taşıdığı hezeyan dolu iddialarla dikkat çeken Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, çirkin iftiralarına bir yenisini daha ekledi. Karakaya, kara propagandasına bu kez Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Yeni Asya Gazetesi’nin sahibi Mehmet Kutlular’ın evlat acısını alet etti. Kutlular’ın kızı Vildan Kutlular’ın 1995’de hayatını kaybetmesini ‘paralel’ safsatasına bağlayan Karakaya’ya en sert tepki Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz’den geldi. Güleçyüz, “20 yıldır dinmeyen bir evlat acısını dahi kirli kavgaları için alet ve istismar eden tetikçileri Kahhar olan Rabbimize havale ediyoruz.” dedi.  

Yeni Asya, 3 Haziran’da ‘Kamuoyuna duyuru’ başlığı altında “Yeni Asya camiasının oy tercihi, DP ve AP çizgisinin devamı olarak gördüğü Demokrat Parti’den yanadır” açıklamasında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Karakaya, köşesinden vicdanlara sığmayan bir yalana sarıldı. “Bir Kutlular hikâyesi... Vildan’dan Vicdan’a yolculuk” başlığı ile okuyucusunun karşısına çıkan Karakaya, Vildan Kutlular’ın hayatını kaybetmesinde Hizmet Hareketi’nin bağı olabileceği iddia etti. Karakaya, Yeni Asya camiasının Demokrat Parti’yi desteklemesiyle ilgili olarak da “Vildan’ın öldürülmesinden sonra, Paralel Yapı’nın Nur Cemaati’ni ele geçirmesinin bir rolü var mıdır?..” gibi asılsız ithamlarda bulundu. Bu mesnetsiz ifadeler karşısında Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Kâzım Güleçyüz, şunları dile getirdi: “20 yıldır dinmeyen bir evlat acısını dahi kirli kavgaları için alet ve istismar eden tetikçileri Kahhar olan Rabb’imize havale ediyoruz.”

KARAKAYA, HIZ YAPIP RADARA YAKALANINCA SUÇU ‘PARALEL’E ATMIŞTI

Hükümet yanlısı Yeni Akit’in Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, geçtiğimiz aylarda arabasıyla aşırı hız yapıp radara yakalanmış ve 364 lira trafik cezası ödemişti. Bu durum karşısında bile ‘paralel’ safsatasına sarılan Karakaya, köşesinden, “Bu işlerde ‘paralel’ bir ‘el’ pekalâ olabilir.” iftirasında bulunmuştu.Zaman
<< Önceki Haber Kazım Güleçyüz vicdansızca atılan iftiraya çok sert... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER