Koray Aydın: Bilal'in İtalya'ya, Rıza Zarrab'ın Dubai'ye gitmesi tesadüf değil

Koray Aydın: Bilal'in İtalya'ya, Rıza Zarrab'ın Dubai'ye gitmesi tesadüf değil

TBMM Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, anketlerin 1 Kasım'da tek başına bir iktidar çıkmayacağına işaret ettiğini belirtti. İktidar ve destekçilerinin ona göre şimdiden pozisyon aldığını savunan Aydın, "Bilal'in İtalya'ya, Rıza Zarrab'ın İngiltere üzerinden Dubai'ye gitmesi tesadüf değildir. Tablonun biraz daha netleşmesi halinde 17/25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Soruşturması'nda adı geçen bakanların da yurt dışına çıkmaları söz konusu olabilir." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Kamu-Sen üyelerine hitap eden Koray Aydın, kamu çalışanlarına dönük vaatleri anlattı. 1 Kasım seçimlerine giderken yapılan anketlere de değinen Aydın, "Anketlerden anlaşılıyor ki, tek başına iktidar çıkmıyor. İktidar ve destekçileri de bu anketleri görüyor ve ona göre şimdiden pozisyon alıyor. Bilal'in İtalya'ya, Rıza Zarrab'ın İngiltere üzerinden Dubai'ye gitmesi tesadüf değildir." ifadelerini kullandı. Aydın, tablonun biraz daha netleşmesi halinde 17/25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Soruşturması'nda adı geçen bakanların da yurt dışına çıkmalarının söz konusu olabileceğini savundu.

MHP ADİL VE İLKELİ BİR İKTİDAR ORTAKLIĞINA HER ZAMAN HAZIRDIR

AK Parti ile MHP koalisyonunun 1 Kasım'dan sonra gündeme gelebileceğine işaret eden Aydın, MHP'nin toplumun beklentilerine uygun olarak, adil ve hakkaniyetli bir hükümette kendi ilkeleriyle yer almaya hazır olduğuna kaydetti. Seçimlerde oy oranı ve milletvekili sayısını artırmak için seferber olduklarını anlatan Aydın, yeni dönemde seçim yarışının oy yüzdeleri üzerinden değil, milletvekili sayıları üzerinden yaşandığını, partilerin az farkla kazandığı veya kaybettiği iller üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını anlattı.

7 Haziran'da Trabzon'da 100 bine yakın oy aldıklarını hatırlatan Koray Aydın, 1 Kasım'da Trabzon'da ikinci milletvekiline çok yakın olduklarını dile getirdi. Geçen günlerde Fransa'da seçim çalışmalaı yürüttüğüne değinen Aydın, MHP'nin 1 Kasım'da yurt dışından daha fazla oy alacağını tahmin ettiğini söyledi. Yurt dışından yansıyan oylarla Amasya ve Kocaeli'nde 1'er milletvekili kaybettiklerini bildiren Aydın, 1 Kasım'da bu milletvekillerini kazanacaklarını, MHP'nin yine kritik bazı illerde adaylarını değiştirdiğini ve daha güçlü bir pozisyon aldığını ifade etti.
.
CİHAN
<< Önceki Haber Koray Aydın: Bilal'in İtalya'ya, Rıza Zarrab'ın Dubai'ye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER