Korkmaz: Gençlerbirliği karşısında 3 puanı hedefliyoruz


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Gençlerbirliği karşısında 3 puan hedeflediklerini belitti.

Mersin İdmanyurdu, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gançlerbirliği maçının hazırlıklarını Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yaptığı antremanla sürdürdü. Teknik Direktör Bülent Kormaz yönetiminde yapılan antremana futbolcular tam kadro katılırken, sakatlığı geçmeyen Khalili takımdan ayrı düz koşu yaptı, ardından da salona giderek fitness çalıştı. Isınma koşusunun ardından istasyon çalışması ve dar alanda kısa pas çalışması yapan kırmızı lacivertli futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

"GÜLEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"

Antreman öncesi basın mensupları ile bir araya gelen teknik direktör Bülent Kormaz Gençlerbirliği karşısında 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Gaziantep karşısında iyi oynayıp kaybetmiş olmak ve Medipol Başakşehir karşısında da son dakikada gelen beraberlik golü bizi üzdü. Bunun üçüncü sefer olmaması için oyuncularım ve ekip olarak daha dikkatli olacağız. Tabi Gençlerbirliği'ne baktığınızda gol yemeden maçlar da kazanıyor, berabere de bitebiliyor. Ama bizim amacımız 3 puan. Oradan 3 puan alırsak gerçekten çok önemli bir iş yapmış olacağız. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah bu sefer gülen taraf biz olacağız." dedi.

Başakşehir karşısında son dakikada kaçan galibiyet ile ilgili de açıklamalarda bulunan Korkmaz, "Son dakikada kaçan galibiyet herkesi üzdüğü gibi bizi de üzdü. Bunun yansımasını ilk idmanda futbolcularda hissettik. Ama bugün daha iyiyiz. Çünkü profesyonel bir ekibiz, şimdi Başakşehir maçını bir kenara bırakıp Gençlerbirliği ile oynayacağımız kritik maçı düşünmek zorundayız. Geriye değil ileriye bakacağız." diye konuştu.

"ÖNDE TOPU TUTAMAZSANIZ SIKINTI OLUYOR"

Korkmaz, son olarak takımının Trabzonspor ve Medipol Başakşehirspor maçlarının ikinci yarısında geriye yaslanmasını da kabul edemediğini belirterek, "Bir galibiyet serimiz olsaydı bu olmazdı. Bir yerde oyuncu psikolojisi skoru korumaya çalışıyor. Teknik direktör olarak ne kadar öne çıkın desek de aşamıyorsunuz. O galibiyeti koruma psikolojisi çok büyük etken. Onu kesinlikle aşmamız lazım. Önde topu tutamadığınız zaman daha büyük sıkıntı oluyor." dedi.

Korkmaz, takımda Khalili'nin sakatlığının sürdüğünü, Welliton'da da hafif bir sakatlık bulunduğunu, Vederson'un ise kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Korkmaz: Gençlerbirliği karşısında 3 puanı hedefliyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER