Kozan Belediyespor'da galibiyet sevinci

Kozan Belediyespor'da galibiyet sevinci

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Kozan Belediyespor'da Arsinspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Rakibini 4-1 yenerek 3 puanın sahibi olan Kozan Belediyespor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Silivrispor'la yapacağı maçın hazırlıklarına da başladı. Arsinspor maçının ardından izne ayrılan futbolcular bugün yapılan antrenmanla Silivrispor maçı hazırlıklarının startını verdi.

Teknik Direktör Mesut Demiroviç nezaretindeki antrenman 1.5 saat sürdü. Antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından fizik, kondisyon ve dar alanda top ile pas çalışması yaptı. Oyuncular daha sonra yarı alanda çift kale maç yapıp, açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.

Antrenman sonunda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Demiroviç, "Arsinspor maçında çok iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrıldık. Silivri karşılaşmasından da galibiyetle çıkıp bir seri yakalamak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Taraftarlarımıza ve Kozan'a layık olmak için mücadele ediyoruz." dedi.

Arsinspor maçında 2 gol atan takım kaptanı Muzaffer Özcanlı ise sahadan 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Maçta çok iyi mücadele ettiklerini aktaran Özcanlı, maçta 2 gol attığı için ayrı bir sevinç yaşadığını söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kozan Belediyespor'da galibiyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER