Gonca Dergisi Kasım ayı!

Gonca Dergisi 139. Sayısı ile raflardaki yerini aldı.

Gonca Dergisi Kasım ayı!

“GÖRGÜ KURALLARI ÇOK ÖNEMLİ”

Dergi bu ay Goncaseverlere “Okulda  Görgü Kuralları Afişi” ve Kaydırak ekini hediye ediyor. Derginin içine girecek olursak her zamanki gibi yine dopdolu. Fıkır fıkır kıpır kıpır parçalar okuyucularını bekliyor. 

Dergi okuyan herkesin kendisini bulacağı Nesibe Şahin’in “Kim Bu Musa” adlı hikâyesi ile selamlıyor okuyucularını. Devamında Bülent Gündoğan’ın “Keleş Eşek Kaçıyor!” masalı karşımıza çıkıyor. Masal hırsın insanları ne hâle sokacağının kıssası adeta. Nasreddin Hoca yine o bilindik edasıyla insana tebessüm ettiriyor. Tebessümün altında yatan nasihati kaçırmamak şartıyla. Tuba Altınışık’ın “Kusuruma Bakma” hikâyesi ise tam evlere şenlik

Kardeşler arasında yaşananları seriveriyor önümüze. “Maceralı Sırlı ve Komik” parçası gezegenlere yolculuk için davetiye veriyor. Sergül VuralAnne “ şiiri ile annelerimizi anlatıyor. 

Gülkiraz’ın konusu bu ay “Kumbara”. Tıkırrr! Şıkırrr! Şak! Şilink! Sesini duyar olmuş gibisiniz. Dergide yeni bir köşe bu ay sizleri bekliyor. Sır Küpü adlı köşe dertlere deva olacak nitelikte.

Hayret Et çiftliğinde işler umduğunuzdan daha da karışık bir hâl alıyor. Gizli El [Mavi Akvaryum] Yalçın Bilge Kemerci’nin kaleminden ses buluyor ve bizi Dünya’yı farklı bir gözle görmeye çağırıyor. Gezgin Abi ise afacan gezginleri ağırlıyor bu ay dergide. Ergül Altaş’ın “Kavga Bitiren Aşure” adlı hikâyesi ise aşurenin değerini bize bir kez daha gösteriyor. 

Gonca Dergisi Resim ve Hikâye Yarışması’nda çalışmaların kabulü sürüyor. Unutmayın Sevgili Goncaseverler çalışmalarınız 14 Mart 2014’e kadar kabul edilecektir.
<< Önceki Haber Gonca Dergisi Kasım ayı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER