Lokomotiv Moskova - Beşiktaş mücadelesi saat 20.00'de Lokomotiv Stadı'nda


UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, H Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, H Grubu'ndaki üçüncü maçında Rusya'da Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Grubun liderine konuk olacak olan siyah beyazlı ekip bu maçı kazanırsa Avrupa'da da liderlik koltuğuna oturacak.

Gruptaki ilk maçında deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 mağlup eden, ikinci maçında ise evinde Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar, üçüncü haftada konuk olacağı Lokomotiv Moskova karşısında kazanması halinde grupta liderlik koltuğuna oturacak. Beşiktaş'ın, zorlu deplasmandan alacağı bir beraberlikte de gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakalayacağı belirtiliyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Lokomotiv Stadyumu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Belçika Futbol Federasyonu'ndan Sergey Gumienny yönetecek. Mücadele aynı saatten itibaren tivibuspor'dan naklen ekranlara gelecek.

Beşiktaş'ta, Lokomotiv Moskova karşısında kart cezası bulunan Olcay Şahan forma giyemeyecek. Motta ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamıyor. Bilindiği gibi, Beşiktaş geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynanan ve 3-1 kaybedilen rövanş maçında Olcay Şahan kırmızı kart görmüş ve UEFA'dan 3 maç ceza almıştı. Olcay Şahan, cezasını bu akşam oynanacak Lokomotiv Moskova maçıyla tamamlayacak.

H Grubu'nun diğer maçında ise Portekiz'in Sporting Lizbon takımı, sahasında Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile yine aynı saatte karşılaşacak.

FERNANDES BEŞİKTAŞ'A KARŞI FORMA GİYECEK

Gruptaki ilk maçında deplasmanda Sporting Lizbon'u 3-1 yenen, ikinci maçında ise sahasında Skenderbeu'yu 2-0 mağlup eden Lokomotiv Moskova, üçüncü hafta mücadeleleri öncesi grupta 6 puanla lider durumda bulunuyor.

Bu arada Lokomotiv Moskova'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, teknik direktör Igor Cherevchenko'nun görev vermesi halinde eski takımı Beşiktaş'a karşı forma giyecek.

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir diğer isim olan Oumar Niasse de Lokomotiv Moskova'da forma giyiyor. Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda Akhisar Belediyespor'da oynayan ve bu ekipte gösterdiği performansla Lokomotiv Moskova'ya transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, Rus temsilcisinin en dikkati çeken futbolcularının başında geliyor.

Lokomotiv Moskova ile Beşiktaş mücadelesinde takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Moskova Lokomotiv
Hakemler: Sergey Gumienny, Jimmy Cremers, Thibaud Nijssen (Belçika Futbol Federasyonu)
Lokomotiv Moskova: Alvim, Shishkin, Corluka, Pejcinovic, Denisov, Ndinga, Miranchuk, Samedov, Fernandes, Maicon, Niasse
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Jose Sosa, Ricardo Quaresma, Mario Gomez.
CİHAN
<< Önceki Haber Lokomotiv Moskova - Beşiktaş mücadelesi saat 20.00'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER