Mehmet Topal: İyi futbolla 3 puan almak istiyoruz


Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın oynayacakları Ajax karşısında yeni bir sayfa açmak istediklerini belirtti. Mehmet Topal, yeni bir takım olduklarını ihtiyaçları olan zamanın da dolduğunu kaydetti.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde teknik direktörü Vitoer Pereira ile basın toplantısına katılan Mehmet Topal, Ajax'ın çok önemli bir rakip olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Hollanda'nın en köklü takımına karşı oynayacağımızın farkındayız. Hem genç bir takım he de futbol oynamaya çalışıyorlar. Biz de çok kaliteli bir takıma sahibiz, bazı maçlarda istediğimiz seviyeye çıkamadık. Yarın bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Daha iyi bir takım nasıl olunur göstermeye çalışacağız. Ajax 1 puan önümüzde. Bu da maçın önemini artırıyor. Galibiyet için takım halinde bütün gücümüzü sahaya yansıtıp iyi futbolla 3 puanı almak istiyoruz."

Bir soru üzerine Mehmet Topal, Süper Lig'de Kayserispor'a karşı istedikleri performansı ortaya koyamamalarında 3 puan baskısının etkili olduğunu savunarak, "Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Kayserispor maçında istediğimiz performansı gösteremedik. Takımın üzerinde 3 puan baskısı vardı. Buna odaklandığımız için istediğimizi sahaya yansıtamadık. Soyunma odasında, her şeyden en önemlisi 3 puanın olduğunu konuştuk. Kayseri'de alacağımız mağlubiyet önümüzde oynayacağımız iki önemli maç öncesi olumsuzluk oluştururdu. İki büyük maçımız var. Bu maçlara konsantre olup yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz." cevabını verdi.

Yeni bir takım olduklarını sezon başında zamana ihtiyaçları olduğunu anlatan Mehmet Topal, bu zamanın dolduğuna dikkat çekti. Topal, "Bu sene kadromuz neredeyse tamamen değişti. Yabancı kuralının serbest omasın da bunda önemli bir faktör. Çok kaliteli oyuncuları geldi. Zaman ihtiyacımız vardı ama artık zamanımızın dolduğunu düşünüyorum. Telafisi olmayan döneme girdik. Olumsuzlukları kenara bırakmamız lazım. Bunun için de yarından itibaren herkesin sorumluluk alması gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Topal: İyi futbolla 3 puan almak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER