MHP'den çaylı fotoğraf cevabı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili E.Semih Yalçın, Hürriyet gazetesinin internet sitesinde Ahmet Hakan Coşkun ile yapılan mülakatla alakalı olarak kullanılan, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin çay içerken çekilmiş fotoğrafının arşiv olduğunu söyledi

MHP'den çaylı fotoğraf cevabı

Yalçın, "Bu görüşme sırasında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli niyetli olduğu için çay içmemiştir." dedi.

Semih Yalçın konuya ilişkin yazılı açıklamasında, "Bu fotoğraf, bir arşiv fotoğrafıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin daha önce çekilmiş bir fotoğrafıdır. Bu görüşme sırasında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli niyetli olduğu için çay içmemiştir. Görüşmede hiç kimseye çay ikramı yapılmamıştır. Bu fotoğraf üzerinden tezvirat yapanlar kendi durumlarını bir daha gözden geçirmelidir." ifadelerini kullandı.

FOTO MUHABİRİ, RESİMLERLE İSPATLADI

Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Rıza Özel, Twitter hesabından, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elinde çay bardağı olan karesini 11 Haziran'da çekmiştim. Yeni bir fotoğraf değil, arşivden bir kare." şeklinde mesaj paylaştı.



AHMET HAKAN: BUNU YAPANLAR UTANIN!

Ahmet Hakan Coşkun da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bahçeli'le yönelik tezvirata sert tepki gösterdi. Coşkun, şöyle yazdı: "Bahçeli röportajında yayınlanan ‘Bahçeli çay içerken' fotoğrafı, arşiv fotoğrafıdır. Bahçeli'nin daha önce çekilmiş bir fotoğrafıdır. Bizim görüşme yaptığımız gündüz saatinde bahçeli niyetli olduğu için çay içmemiştir. Tezvirat yapanlar her açıdan utanmalıdır."
<< Önceki Haber MHP'den çaylı fotoğraf cevabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER