Mirel Josa: Beşiktaş'a karşı rahat oynayacağımızı düşünüyorum


UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Skenderbeu'da teknik direktör Mirel Josa, üzerlerinde baskı olmadığını belirterek, "Beşiktaş'a karşı rahat oynayacağımızı düşünüyorum." dedi.

Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu'da teknik Direktörü Mirel Josa ve futbolculardan Sabien Lilaj, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş'ın çok güçlü bir takım olduğunu dile getiren teknik direktör Mirel Josa, "Grupta bulunduğu duruma bakmayın daha iyi bir durumda olmaları gerekiyor. Sporting Lizbon galibiyeti bizden beklentileri arttırmış durumda. Önemli olan Beşiktaş karşısında oyuncularımızın ortaya koyacağı mücadele. Sporting Lizbon galibiyeti önümüzü açtı ve iddiamız devam ediyor. Bu gruba katıldığımızda hedefimiz de güzel bir sonuç elde etmekti. Bunu şimdiye kadar başardık. Bizim üzerimizde baskı yok, Beşiktaş'a karşı biraz daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı takımın yıldız futbolcularının ve taraftarlarının sorulması üzerine savunma güvenliğini ön planda tutarak oynayacaklarını kaydeden Josa, "Beşiktaş çok iyi bir takım. Çok çabuk organize oluyorlar ve topa sahip olmaya çalışan bir takım. Savunma oyuncuları da çok güçlü. Sadece birkaç isimden ibaret değil Beşiktaş. Her yönüyle güçlü bir takım. Çok da iyi bir taraftar grubuna karşı oynayacağız. Oyuncular da bundan memnun kalır ve daha iyi oyun sergilerler." cevabını verdi.

Skenderbeu'nun orta saha oyuncusu Sabien Lilaj ise UEFA Avrupa Ligi'ne ilk defa katıldıklarını ve bunun tadını çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Mirel Josa: Beşiktaş'a karşı rahat oynayacağımızı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER