Nakıboğlu: Halkımız istikrar istedi, hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız


Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, 1 Kasım seçimlerini değerlendirerek "Bugün ülkemiz ve sanayimiz için çok önemli bir dönemin daha başlangıcıdır. Seçimlerin milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ülke olarak yakın dönem siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birini daha geride bıraktıklarını belirten Başkan Nakıboğlu, "5 aylık belirsiz bir dönemin ardından milletimiz sözünü söyleyerek tek parti yönetimi ve istikrar iradesini güçlü bir şekilde ortaya koymuştur. Seçmenin sandık aracılığıyla verdiği güçlü mesajla Türkiye'nin önü açılmıştır. Şimdi işe koyulup milletimizin ihtiyaçlarına cevap verme zamanıdır. Seçim atmosferini bir an önce geride bırakarak ülke geleceğini düşünmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

13 senedir tek parti hükümetinin getirdiği istikrar sayesinde ekonomide çok önemli adımların atıldığını kaydeden Başkan Nakıboğlu, "Milletimizin daha zengin ve müreffeh olmasının yolu huzur ve istikrardan geçer. Çünkü huzur ticareti, ticaret zenginliği getirir. Şimdi yakaladığımız bu kazanımları daha ileriye götürme zamanın geldiğine inanıyoruz. Her alanda yapılacak yeni reformlarla 2023 hedeflerine ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Seçmenin, AK Parti'ye tek başına hükümet etme, birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi verdiğini vurgulayan Nakıboğlu şunları kaydetti: "Halkımız büyük bir çoğunlukla sandık başına gitmiş ve bu sayede milli irade yeni parlamentomuza yansımıştır. Meclis'e giren tüm partileri kutluyorum. Her seçim döneminde sıkıntılar, dargınlıklar ve kırgınlıklar yaşanabilir. Bunları geride bırakarak ülkemizin geleceği için daha çok çalışıp hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız. Kaybedecek vaktimiz yok."
CİHAN
<< Önceki Haber Nakıboğlu: Halkımız istikrar istedi, hep birlikte ekonomiye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER