Nilüfer'e 1,5 yılda 62 tesis yapıldı


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kente 1,5 yılda yaklaşık 62 tesis kazandırdıklarını söyledi.

Başkan Bozbey, "Nilüfer'i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefini birçok alanda yakalamış durumdayız. Bu çalışmalarımız sürdürülebilir bir şekilde devam edecek." dedi. Nilüfer Belediye meclisi, 2015 yılının son toplantısını Nilüfer Barış Meclisinde gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kente sadece 1,5 yılda yaklaşık 62 tesisi kente kazandırdığını belirterek, "Bu kentte birçok hizmet yapılıyor. Sadece 1,5 yılda yaklaşık 62 tesisi bitirmişiz. Bir kısmı tamamlanma aşamasına gelmiş, bir kısmını da tamamlanmış, az değil bunlar." diye konuştu.

1999'da göreve başladığında Nilüfer'i eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor kenti yapma hedefi koyduklarını anlatan Başkan Bozbey, şunları kaydetti: "Biz sporu, eğitimi, kültür, sanatı öne çıkarıyoruz. Birileri gibi meşe gölgesine 3 tane bank koyup da açılış yapmıyoruz. Nilüfer'de kültür, sanat faaliyetlerine daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Bu, bizim gelecekte Nilüfer'i taşımak istediğimiz noktadır. Biz 'Önce insan' diyoruz. Çünkü özgür birey yetiştirmenin yolu eğitimdir, kültürdür, sanattır, spordur. Biz özgür birey yetiştirme tarafındayız. Demokrasiye inanan insanların yetişmesi tarafındayız."
CİHAN
<< Önceki Haber Nilüfer'e 1,5 yılda 62 tesis yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER