Ozan Tufan: Yarın sahada hırsımızı gösterip maçı kazanmak istiyoruz


Fenerbahçe'nin genç futbolcularından Ozan Tufan, Lokomotiv Moskova ile yapacakları maçın kendileri için zor olacağını belirterek, "Yarın sahada hırsımızı gösterip maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek Fenerbahçe'de başarılı futbolcu Ozan Tufan, Teknik Direktör Vitor Pereira ile basın mensuplarının karşısına geçti.

Maçın kendileri için zor geçeceğini dile getiren Ozan Tufan, "Taktik ve teknik kısmında hocamız her şeyi yapacaktır. Biz de yarın saha hırsımızı agresifliğimizi gösterip maçı kazanmak istiyoruz. Onlar da kazanmak için geldiler. Kontra ataktan iyi pozisyonlar yakalaya bililer. Biz de o zaafı kullandırmayacağız. Hırsımızı ve arzumuzu sahada gösterip sahadan yarın galip ayrılmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Oynadığı pozisyonla ilgili bir soru üzerine Ozan Tufan, "Birçok mevkide oynayabiliyorum. Bundan rahatsız olmadım. Her zaman oynadığınız mevki dışında oynadığınızda aksaklıklar hatalar oluyor. Her zamanki mevkiinizde yaptığımız şeyleri orada yapamıyorsunuz. Bu sezon gerekeni gösteremedim ama bundan sonraki maçlarda en iyi şekilde performansımı göstermek istiyorum. Ona göre de çalışıyorum." cevabını verdi.

Ozan Tufan, Bursaspor'da, milli takımda sürekli oynayan bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, "Fenerbahçe'de geniş bir kadro var, kaliteli isimler var. Bunların arasında oynamak gurur verici ama kalitemi daha üst düzeye taşımam gerekiyor. Bana şans verildiğinde en üst seviyede oynamak gerekiyor. Bazı aksaklıklar oldu mu yedek bekliyorum. Ama iyi oynadığımda da hak ettiğim yerde beni oynatıyorlar. Benim de her zaman en iyi oynamam gerekiyor, kariyerim için de her zaman oynamam gerekiyor." şeklinde konuştu.

PEREİRA OZAN TUFAN'IN AÇIKLAMASI ÜZERİNE ARAYA GİRDİ

Ozan Tufan bu açıklamalarının ardından Pereira söze girdi, genç oyuncu Ozan Tufan ise 'Sinirlendi" galiba dedi. Portekizli hoca ise "Yok güzel konuştun" ifadesini kullandı.

Portekizli teknik adam, basın mensuplarına, "Siz 30 yaşında gazeteciler olarak siz 21 yaşındaki haliyle aynı mısınız. Ozan 21 yaşında genç bir oyuncu çok kaliteli bir oyuncu ama hala kendini geliştirebileceği çok konu var. Fenerbahçe kendini geliştirebilmesi için son derece uygun ve ideal bir kulüp. Önünde uzun bir gelecek var kendini çok geliştirebileceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Lokomotiv Moskova'nın uzun süredir maç oynamaması avantaj mı, ilk maçı deplasmanda mı burada mı oynamak isterdin sorusuna ise Ozan Tufan, "Uzun süredir maç oynamaması büyük bir dezavantaj. Maç eksiği çok kötü. Kendimden örnek verirsem ben 3 maça çıkmayayım bir sonraki maç hocam oynatsın kendimi kondisyon olarak çok kötü hissediyorum. Hazırlık maçıyla toparlayamazsınız. Onlar için büyük bir kayıp inşallah bunu değerlendirmeliyiz." karşılığını verdi.

VİTOR PEREİRA: OZAN'DAN TEK BEKLENTİM KENDİ BİLDİĞİ İŞİ YAPMASI

Bu arada bir basın mensubunun hoca senden Diego ile aynı görevi bekliyor sorusu üzerine Ozan Tufan, "Hocam istersen sen cevap ver" dedi. Bu salonda gülüşmelere neden oldu.

Vitor Pereira, "Benim Ozan'dan beklentim bildiği işi yapsın. Ne yapması gerekiyorsa onu yapsın. Kendi bildiği işi yapsın yapmasını gerekeni yapsın. Tek beklentim yok. Diego'dan da kendi bildiğini yapmasını istiyorum. Her futbolcunun kendi kalitesi ve kendi özellikleri vardır. Ne Ozan'dan Diego gibi oynamasını ne de Diego'dan Ozan gibi oynamasını bekliyorum. Önemli olan takımın işleyişidir. Aynı zamanda Ozan Tufan eğer oynarsa tabi yarın." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan da Pereira'nın sözleri üzerine 'Oynamasa dedi ya kafam karıştı" dedi. Pereira da basın mensuplarına onun oynamaması için her şeyi yapıyorsunuz diye esprisini yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ozan Tufan: Yarın sahada hırsımızı gösterip maçı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER