Önce bakana tepki gösterdi sonra ağladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya ziyaretinde bir grup vatandaşın 2B tepkisi ile karşılaştı. Rayiç bedellerin yüksekliğinden şikayet eden vatandaş ile bakan arasında sert tartışma geçti.

Önce bakana tepki gösterdi sonra ağladı!

2B arazilerinin hak sahiplerine satışında rayiç bedellerin yüksekliği tartışma konusu oluyor. Bu tartışmalardan biri de Antalya'da yaşandı. Tepkilerin hedefinde ise bu kez Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu vardı. AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, bir grup vatandaşın 2B tepkisi ile karşılaştı. 

Rayiç bedellerin yüksekliğinden şikayet eden gruptan biri kürsüye kadar yürüdü. Elindeki tapuları bakana gösterdi. Sesler de tansiyon da zaman zaman yükseldi. 

Vatandaşı araya giren AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse sakinleştirmeye çalıştı. Ancak salondakilerin tepkisi bitmek bilmedi.  Bakan Eroğlu, 2B rayiç bedelleri konusunda muhatabın Maliye Bakanlığı olduğunu söyledi.

Kısa süren gerginliğin ardından söz alanları dinleyen bakan, salondan ayrıldı. Bu sırada kürsüye yürüyerek bakana tepki gösteren vatandaş daha sonra hüngür hüngür ağladı.



<< Önceki Haber Önce bakana tepki gösterdi sonra ağladı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER