Davutoğlu 1 yıl önce bakın kime teşekkür belgesi vermiş!

Yeniçağ Gazetesi Ankara temsilcisi ve yazarı Ahmet Takan, Başkan Ahmet Davutoğlu'nun Ekmeleddin İhsanoğlu için sarf ettiği sözlere ilişkin çarpıcı bir göndermede bulundu..

Davutoğlu 1 yıl önce bakın kime teşekkür belgesi vermiş!

Başbakan Ahmet Davutoğlu için, "Recep Erdoğan, dün kendisine küçük bir jest yaptı" diyen Takan, "Ankara’da toplanan büyükelçilere konuşma saatini Davutoğlu’nun gruptaki konuşma saati ile denk düşürmedi." diyerek ince bir göndermede bulundu.

İşte Ahmet Takan'ın ilgili yazısının bölümü....

Yakın çevresinin  “yorgunluk bahanesi ile her an gidebilir”  gözüyle baktığı Ahmet Davutoğlu Hoca, kurt kapanından kurtulabilmek adına çırpınıyor. Recep Erdoğan, dün kendisine küçük bir jest yaptı. Ankara’da toplanan büyükelçilere konuşma saatini Davutoğlu’nun gruptaki konuşma saati ile denk düşürmedi. Böylece aylardır olduğu gibi Davutoğlu, tüm yandaş kanallardan canlı yayında yayınlanan Erdoğan’ın konuşmasının bitmesini beklemedi. İlk defa saatinde grup konuşmasını gerçekleştirebildi. Vee!..  “Paralel darbe” matbu metnini tam olarak tekrarlayarak, kendisinden de ufak bir ekleme yaptı:
 
CHP ve MHP paralel çeteyle birlikte 30 Mart seçimlerine değişik yerlerde koalisyonla girdi. 10 Ağustos seçimlerine de çatı adayla girdiler. Çatı aday tam bir darbe koalisyonunun adıydı ama millet biz çatıyı anlamayız biz temeldeki ahlak ve inanca bakarız dedi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı o makama getirdi...”
Ne garip bir tesadüf ki; darbecilikle suçladığı Ekmeleddin İhsanoğlu’na bundan bir yıl önce kendi elleriyle ödül vermişti Ahmet Hoca!.. 13 Ocak 2014’te  “6’ncı Büyükelçiler konferansı” nın ilk gün akşam yemeğinde  Dışişleri Bakanı sıfatıyla zamanın Başbakanı Recep Erdoğan’ın  “Mısır’da darbecilere destek vermekle” suçladığı ve en ağır sözlerle hakaret ettiği eski İslam Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu’na “yaptığı hizmetlerden” dolayı tüm Büyükelçilerin önünde teşekkür belgesi vermişti Ahmet Hoca..

“Dik duruş”  denen şey; böyle bir şey demek!..
<< Önceki Haber Davutoğlu 1 yıl önce bakın kime teşekkür belgesi vermiş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER