İdris Naim Şahin suskunluğunu bozdu!

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevden alınmasının ardından "Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun denilerek talimat verildi'' değerlendirmesinde bulundu.

İdris Naim Şahin suskunluğunu bozdu!

Şahin, Meclis'te habercilerin kabine revizyonuyla ilgili sorularını cevapladı. Şahin, görev değişikliğinin olağan bir durum olduğunu belirterek,  “Hakkımda medya üzerinden karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldü. ‘Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun’ denilerek talimat verildi” dedi.

Şahin, gaf olarak yansıtılan konuşmalarının ise başı-sonu kesilip cımbızlanarak yayınlandığını savundu. "Takla at da görelim" sözleriyle ilgili ise "O haberleri yapanlar, o yörelerin kültürünü bilmediğinden dolayı beni eleştirdi. Ama ileride gidip oralara araştırma yapıp gerçeği yine kendileri yazacak" diye konuştu. Vatandaşın kendisi ve icraatları hakkında herhangi bir şikayette bulunmadığını kaydeden eski İçişleri Bakanı, görev değişikliğinin karalama kampanyasının bir sonucu olmadığının da altını çizdi.

Devlet Bahçeli'nin karakteri hakkındaki sözlerinin doğru olduğuna dikkat çeken Eski İçişleri Bakanı, "Zaten tersini söyleyen var mı? Benim icraatlarımı BDP'lilerden başka eleştiren yoktu" dedi. Ancak MHP Lideri'nin "Şahin, müzakerelere kurban verildi" sözlerine herhangi bir yorum yapmadı. Şahin, "O ifadeler sayın Bahçeli'nin kendi siyasi görüşüdür. O konuyla ilgili birşey söylemem" şeklinde konuştu. 
<< Önceki Haber İdris Naim Şahin suskunluğunu bozdu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER