Kılıçdaroğlu'ndan Gezi Parkı'na destek ziyareti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Taksim Gezi Parkı'nda bekleyişini sürdüren gruba destek ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Gezi Parkı'na destek ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'le, Taksim Gezi Parkı'nda bekleyişini sürdüren gruba destek ziyaretinde bulundu. 

Burada açıklama yapan Kılıçdaroğlu, İstanbullu'nun İstanbul'a sahip çıktığını, Gezi Parkı'nın bozulmasını istemediğini, burada mücadele verdiğini söyledi. 

Kendisinin de İstanbul'u seven biri olarak, onlara destek verdiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un tarihi, kültürü bozulmamalı. Taksim Gezi Parkı bozulmamalı. Halka açık olmalı, AVM yapılmamalı. Yapan insanın da İstanbul'a ihanet ettiğine inanıyorum. O nedenle İstanbullu kentine sahip çıkıyor. Bizim de görevimiz, kentine sahip çıkan insanlara sahip çıkmaktır" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin sorusu üzerine, partisinden bazı milletvekillerinin iki gündür burada olduğunu belirterek, bundan sonra da burada bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin de İstanbul'un her tarafının rant alanına çevrildiğini öne sürerek, Taksim Gezi Parkı'na AVM yapılmasına izin vermeyeceklerini kaydetti. 

Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 10 dakika süren ziyareti sırasında Taksim Gezi Parkı'nda oluşan kalabalık dolayısıyla basın mensupları görüntü almakta zorlandı. Bazı gazeteciler yere düştü.   

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan Gezi Parkı'na destek ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER