Lazer tedavisinin ulaştığı son nokta - ADV

Kuyruk sokumu, omuz, kol, bacak, omurga ağrılarına son teknolojik sistem: Hilterapi tedavisi..

Lazer tedavisinin ulaştığı son nokta - ADV

HIRO 3.0, lazer terapi teknolojileri içerisinde en ileri teknolojiye sahip lazer sistemidir. Nd:YAĞ Lazerin yüksek gücü,normal uygulamalardan farklı olarak daha fazla miktarda enerjinin dokunun daha derin bölgelerine nüfuz etmesini mümkün kılmaktadır. Bu sebeple HIRO 3.0, sadece derin kas ve tendon patolojilerinde değil,aynı zamanda kronik ve dejeneratif yangı süreçleri sonucu ortaya çıkan kondropatilerin tedavisinde de şaşırtıcı derecede etki sağlanmaktadır.

Ayrıca, HILT’ın yüksek gücü ,tedavinin etkinliğini arttırıcı güçlü bir fotomekanik etki meydana getirmektedir.Bu özellik spesifik HILT dalga şekli özelliği sayesinde dokuların termal gevşeme sürelerine uygun olup, muhtemel termal birikimlerin oluşmasına meydan vermemektedir. HIRO 3.0 lazer sistemi,cildin yansıttığı enerjinin ’sini yeniden değerlendirebilen ve yüksek hassasiyette lineer tarama uygulması gerçekleştirilmesine imkan tanıyan optik bir prob’a sahiptir.Prob ile cilt arasındaki bütünleşmeyi arttıran özel bir jel sayesinde daha fazla enerjinin boşa harcanması önlenmektedir.
Hil Therapy cihazımız İstanbul, Kocaeli ve Samsun olmak üzere tüm merkezlerimizde mevcuttur.

Kuyruk Sokumu Ağrı

Kuyruk sokumu bölgesi ağrıları genellikle geçirilmiş travma (düşme, trafik kazası) sonrasında gelişerek hastanın günlük yaşam kalitesini düşürür. Ağrılı bölge hassas olduğundan özellikle oturmada ağrı oluşur.

Tedavisinde geç kalındığında kuyruk sokumu kemiğinin (coccyx) altında oluşan ödem sinirlere bası yapıp daha ciddi sonuçlar doğurabilir. Ayrıca kemiğin (coccyx) açı yapması sonucu belde ağrı ve hareket kısıtlılığı ortaya çıkabilir.

Kuyruk sokumu ağrılarında ödemin giderilmesi ve ağrılı bölgenin tedavi edilmesi için yüksek yoğunluklu lazer terapisi (hillterapi) günümüzün en gelişmiş teknolojisidir. Ülkemizde çok yaygın bulunmamasına rağmen bu teknoloji Romatem kliniklerinde rutin olarak uygulanmakta ve yüksek memnuniyet sağlanmaktadır. Yüksek yoğunluklu lazer ağrının giderilmesini sağlayarak hastanın günlük yaşam kalitesini arttırır.Hiç bir yan etkisi olmayan tedavide aynı seans içinde rahatlama fark edilir.Tedavide lazer ödemin de hızla giderilmesine yardımcı olur.Böylece kısa sürede etkili tedavi sağlanmış olur.

Kuyruk sokumu ağrısında en etkili tedavilerden biri olan manuel terapi ile kemik altında ödemli ve hassas olan bölge dışarıdan gevşetilir ve bölge mobilize (hareketlendirme) edilir. Böylece kuyruk sokumu bölgesi rahatladığı gibi bu problemden kaynaklanan bel ağrıları ve hareket kısıtlılıkları da tedavi edilmiş olur. Manuel terapide herhangi bir cihaz,ilaç ya da enjeksiyon kullanılmadı için hiçbir yan etki göstermez.Hilterapi gibi manuel terapide de aynı seans içinde rahatlama görülür ve hasta kısa sürede etkili şekilde tedavi edilir.

Manuel Terapi Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayın 

HİLTERAPİ HAKKINDA HASTALARIN YORUMLARI




<< Önceki Haber Lazer tedavisinin ulaştığı son nokta - ADV Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER