Saha bir anda karıştı, sakatlanan oyuncuya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı

Saha bir anda karıştı, sakatlanan oyuncuya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine amatör maçta teknik kadronun rakip futbolcuya saldırması sonrasında saha karıştı. Kavganın sona ermesinin ardından maça devam edilirken, sakatlanan oyuncuya sahada sağlık ekibi ve ambulans bulunmaması nedeniyle teknik kadro ve takım arkadaşları müdahale etti.

Olay Beyçayırı Stadyumu'nda meydana geldi. Süper Amatör Lig'de zirve mücadelesi veren Kepezspor ile Alaplı Belediyespor Beyçayırı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ligin iki güçlü takımı arasında sert mücadele içerisinde geçen maçın 70. dakikasında Alaplı Belediyesporlu bir oyuncu ile Kepezspor yedek kulübesi arasında pozisyondan dolayı başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Polis ve iki takım oyuncularından bazıları kavgayı ayırmaya çalıştı. Tarafların ayrılması ile kavga sona erdi.

SAHA DA SAĞLIKÇI VE AMBULANS YOK

Olayın sona ermesinin ardından maça devam edildi. Kepezspordan Sergen Aydın, rakibi ile girdiği ikili mücadele sırasında sakatlandı. Ayağında kanama olan Sergen Aydın oyundan alınırken, saha kenarına getirildi. Ancak sahada sağlık ekibi ve ambulans olmamasından dolayı ayağı kanayan futbolcuya ilk müdahaleyi teknik kadro ve takım arkadaşları yaptı. Maçın bitimine kadar yedek kulübesinde bekletilen Sergen Aydın (21), maçın sona ermesinin ardından takım arkadaşlarının yardımı ile soyunma odasına götürüldü.

Soyunma odasına giderken gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Sergen Aydın, "Sahada sağlık görevlisi ambulans hiç bir şey yok. Kendi takım arkadaşlarım buz getirdi. Buzla ne olacak? Kırılsa ne olacak? Ayağımda büyük bir sorun yok ama biraz daha sert darbe olsaydı kırılırdı. Gördüğünüz üzere tekmelik kırıldı. Sağlık ekibi ve ambulans sadece Belediyespor maçlarında geliyor." dedi.

Sergen Aydın, açıklamasının ardından arkadaşlarının yardımı ile soyunma odasının yolunu tuttu.
CİHAN
<< Önceki Haber Saha bir anda karıştı, sakatlanan oyuncuya ilk müdahaleyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER