Saran Medya, Türkiye Voleybol Federasyonu ile 2020'ye kadar anlaştı


Saran Medya, Türkiye Voleybol Federasyonu ile 2020 yılı sonuna kadar pazarlama ve medya alanlarında işbirliği anlaşması yaptı.

İstanbul'da gerçekleştirilen anlaşma törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve milli voleybolcular katıldı.

Uzun bir dönem Saran Medya ile çalıştıklarını ve bu anlaşmayı yenileyerek yeni bir boyuta taşımak istediklerini kaydeden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, "Türk voleybolu ile ilgili son yıllarda geldiğimiz nokta çok iyi. Uzun yıllar özellikle 2003 yılındaki Avrupa ikinciliği sonrasında yoğun bir çalışma içinde olarak voleybolu geliştiriyoruz. Hedeflerimiz her geçen gün büyüyor. Bu organizasyonlarda önemli paydaşlarımız var. Bu kadar büyük operasyonu yönetmek için finansal destekçiler gerekli oluyor. Bu önünüzdeki dönemde yeni bir karar aldık. Uzun yıllardır beraber çalıştığımız Saran Medya ile anlaşmamızı yeni bir boyuta taşıdık. Biz spor konusunda odaklanmak ve iş ortağımız Saran Medya da bize televizyon pazarlamalarında yardımcı olmak istiyor. Amacımız işlerimizde daha profesyonelce daha başarılı hale gelmek. Bu anlaşmanın Türk voleyboluna ve camiasına hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Mutlugil, özellikle plaj voleybolunda büyük yenilikler ve projeler olacağını da sözlerine ekledi.

"RUS TAKIMLARININ ERTELEME VE TARAFSIZ SAHA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİK"

Özkan Mutlugil, bir gazetecinin 'Rusya ile yaşanan krizin voleybolu nasıl etkileyecek?' sorusunu sorması üzerine, "Rus takımlarının Avrupa Federasyonu'na erteleme veya tarafsız sahada oynamak istediklerine yönelik bir talebi olmuş. Fedarasyon da bize iletti ama biz bunu kabul etmedik. Maçlara çıkmazlarsa hükmen galip sayılırız. Bugünlerde biz daha çok voleybol oynamak istiyoruz. Voleybol dışında sporda sevgiyi geliştireceğimiz bir branş yok." cevabını verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nün, basketbol ve voleybol hakemlerinin formsuz olduğu yönünde açıklamalar yaptığının hatırlatılmasına ise Başkan Mutlugil, "Sporun içinde hata yapmak var. Hakemlerde hata yapabilir. Bunu genelleyip paydaşları ayrı bir yere koymak yanlış olur. Hakemlerin istatistikleri muntazam bir şekilde tutuluyor. Hakemlerimizden memnunuz." ifadelerini kullandı.

SARAN: TÜRK VOLEYBOLUNUN MARKA DEĞERİNİ DÜNYA KAMUOYUNDA KALICI HALE GETİRMEK

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise "Bugün Türk voleybolu için heyecan ve gurur verici bir gün. Voleybol'da her gün başarı haberleri geliyor. Bu lig dünyanın en iyi ligi. Bir çok şampiyonluk var. Bize gelince de Saran Grup olarak spor bizim işimiz. Tam bundan hareketle voleybolun başarılarında bizim de katkımız olmasını istedik. Uluslararası başarılara daha fazla imza atmak istedik. Temel amacımız Türk voleybolunun marka değerini dünya kamuoyunda kalıcı hale getirmek." dedi.

"DEVLET POLİTİKAMIZA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ"

Rusya ile yaşanan krizin Antalya'da Ocak aylarında yapılan futbol turnuvalarını etkileyip etkilemeyeceği sorulan Sadettin Saran, "Antalya için Rus takımlarından bize gelen iptal durumu şimdilik yok. İptal olursa da Avrupa'nın her yerinden talepler var. Turnuva ve spor açısından çok büyük sıkıntı olmayacak Rus takımlarının gelmemesi. Biz bu konuda devlet politikasına göre hareket edeceğiz. Çok ısrarcı olmayacağız." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Saran Medya, Türkiye Voleybol Federasyonu ile 2020'ye kadar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER