Şehit polis törenle memleketine uğurlandı

Şehit polis törenle memleketine uğurlandı

Van'da 'dur' ihtarına uymayan kamyonetin çarpması sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Yaşar Uysal, Van'da yapılan törenle memleketine uğurlandı.

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık ihbarı üzerine Van-Hakkari-Gürpınar yol ayrımında bir kamyoneti durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan kamyonet, yola kapan atmaya çalışan 27 yaşındaki polis memuru Yaşar Uysal'a çarptı. Ağır yaralanan evli ve bir çocuk babası Uysal, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.

Şehit polis memuru Uysal için Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, polisler, askerler, şehidin Başkale'de askerlik yapan kardeşi Hamza Uysal ve Van'daki komşuları katıldı.

Saygı duruşunun ardından şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu tören alanına getirilerek, özgeçmişi okundu. İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın okuduğu duanın ardından şehit polis Yaşar Ünsal'ın cenazesi, uçakla son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Çorum'a gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis törenle memleketine uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER