Şenol Güneş: Derbide kazanan da kaybeden de yarışı devam ettirecek


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, haftaya oynayacakları Fenerbahçe maçında karşılaşmayı kazananın da kaybedenin de yarışı devam ettireceğini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 22. haftası kapanış maçında Gençlerbirliği'ni 1 - 0 mağlup ettikleri maçın ardından Şenol Güneş, "8 gün içinde 3 maç yaptık. Gençlerbirliği, çıkışta olan bir takımdı. Bu tür maçları kazanmış olmak bize mutluluk veriyor. Hak ettiğimiz bir maçtı. Oyuncularımın alnından öpüyorum ve seyircimize teşekkür ediyorum.. Bu sonuçlara ihtiyacımız vardı. Her maç önemli. Şimdi geriye dönüp baktığımız zaman, kazandığımız maçların hepsini hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugün de hak ettik" diye konuştu.

'TÜRK FUTBOLU BATAĞA GİDİYOR'

Son günlerdeki hakem hataları ile ilgili soruya ise Güneş, "Biz de bazen eleştiriler yaptık hakemlere ancak işin bu boyutlara gelmesi Türk futbolunun batağa gittiğini gösteriyor. Bu iyi bir şey değil. Hakemler belki de en masumlar. Bizler yönetim, oyuncular, medya, hepimiz bu işin içinde olmalıyız. Buradan bir maç hakem hatasıyla kazanınca benim de içim cız eder. Tepkiler doğaldır. Maçı kısmen seyrettim, üzüntüde haklı Trabzonspor. Bu böyle çözümlenmez ama. Hata çabuk düzeltilirse bağışlayıcıdır, çabuk düzeltilmezse öfkelenir. Suçu olan yalvarır, haklı olan öfkelenir. Onun için biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Bunu tek kişiye mal edemeyiz. Ben Fenerbahçe maçının iyi maç olmasını bekliyorum. İki takım da bu yarışta önde gidiyor. Bu takımların bunu hak ettiğini düşünüyorum. Onların da iyi oyuncuları var bizim de iyi oyuncularımız var. Güzel bir maç olsun. Hak eden kazansın diyorum. Lig maratonunda önde olmak geride olmak önemli değil. Biz öne geçeriz Fenerbahçe geçer. Önemli olan her maçta en iyisini yapabilmek." cevabını verdi.

'BİRİNCİLİK İKİNCİLİK MAÇI OLACAK'

Haftaya oynayacakları derbi mücadelesi hakkında da konuşan Şenol Güneş, "İki tane iyi takı oynayacak. Kaliteli bir maç olmasını diliyorum. Bu maçta kazanan ve kaybeden bu yarışı devam ettirecektir. Sadece birincilik ikincilik maçı olacak bu. Biz kazanarak bir avantaj daha sağlamak istiyoruz. Bir maç eksik olmamızın da bir mana teşkil ettiğini düşünmüyorum. Önemli olan sezon sonunda şampiyon olmak." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Derbide kazanan da kaybeden de yarışı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER