Şenol Güneş: Kazanırsak ibre bizden yana döner


UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Beşiktaş, Lokomotiv Moskova'ya konuk oluyor. Maç öncesi basın açıklaması yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanırsak ibre bizden yana döner." dedi.

Lokomotiv Moskova'nın 6 puanla lider durumda olduğunu hatırlatan Şenol Güneş, yenmeleri halinde öne geçeceklerini söyledi. Güneş, "Çok büyük avantaj yakalarız ve bu avantajı kullanmak istiyoruz. Kazanmamız halinde büyün ibreler lehimize döner." dedi. Takımların berabere kalmaları halinde yarışın devam edeceğini söylen Güneş, "Yine Lisbon'un buradaki ve oradaki maçlarına bağlı. Yarın kazandığımızda büyük yol alacağımızı düşündüğümüzden, yarın kazanmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

"İKİ MAÇ ÇOK ÖNEMLİ"

Kuralar çekildiğinde yarışın üç takım arasında geçeceğini düşündüklerini ifade eden deneyimli hoca, "Lokomotivn 6 puanı var, bizim 4 ve Sportingin bir puanı var ama değerlendirmeleri yarınki maçtan sonra yapacağız. Bu maç ve İstanbul'daki rövanşı çok önemli olacak." şeklinde konuştu.

Güçlü takımla oynayacaklarını belirten Türk hoca, "Tecrübeli oyuncuları ve tanıdığımız oyuncuları var. Büyük ülkenin büyük şehrinin takımıyla soğuk havada oynayacağız. Şehir çok kalabalık trafik çok yoğun umarım yarın sıcak bir maç olur. Zor ama güzel maç olacağını düşünüyorum takım oyunu oynayan iki takım var. Oyuncuların kalitesini göstermesi için imkan ortaya çıkacaktır. Beklentimiz kazanarak dönmemiz." diye konuştu.

"ZOR MAÇ OLACAK"

Televizyon karşısında ve tribündeki seyircilerin keyifli maç izleyeceğini söyleyen Güneş, "Diğer maçlara göre daha zor maç olacak. Bizim test maçımız olacak. Test bakımından gücümüzü göreceğiz." dedi.

Büyük takımların hem evinde hem deplasmanda kendi oyununu oynadığını dile getiren başarılı hoca, "Her maçın kendi içinde çözümü vardır. Oyuncu ve rakibe göre şartlara uyarsınız. Taktik ve oyun yapısında değişiklik yapabilirsiniz, özünde futboldan vazgeçemezsiniz. Oyun taktik teknik fizik ne varsa ortaya koyacağız içte dışta fark etmez. " şeklinde konuştu.

Şenol Güneş, güven ve puan açısından tek hedeflerinin yarınki maç olduğunu belirterek basın açıklamasını sonlandırdı.

Lokomotiv Moskova - Beşiktaş karşılaşması 22 Ekim TSİ 20.00'da Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak. CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Kazanırsak ibre bizden yana döner Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER