Abdurrahim Albayrak'ın Fenerbahçe sevgisi

TV8'de yayınlanan 'Telegol' programına bağlanan Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışını değerlendirirken, Sarı Lacivertliler'in UEFA Avrupa Kupası'nı almalarını dilediğini söyledi.

Abdurrahim Albayrak'ın Fenerbahçe sevgisi

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"Futbolda büyük konuşmamak gerekir. Oyuncularımızı hocalarımızı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda öndeyiz. İnşallah sonunu getireceğiz." 

“Fenerbahçe’ye Avrupa’daki maçında başarı diliyorum. O gün çok dua edeceğim. İnşallah tur atlarlar. Başarı dilememek, bunu istememek gibi bir şey olabilir mi. Galatasaray, kupayı getirdiğinde milyonlarca Fenerli, Galatasaray bayraklarıyla sokaklarda sevindi. Bu kupa gelirse, tüm Türkiye’ye hayırlı olur. İnşallah Fenerbahçe bunu başarır." 

"Başkanımız hakkında konuşamam. Ama eğer Fenerbahçe finale çıkar ve başkanımız Ünal Aysal'ı davet ederlerse, gider diye düşünüyorum"
<< Önceki Haber Abdurrahim Albayrak'ın Fenerbahçe sevgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER