Aykut Kocaman aslında ne söylemek istedi?

İşte Aykut Kocaman'ın Galatasaray'la ilgili söylemek istedikleri...

Aykut Kocaman aslında ne söylemek istedi?

Lig yarışının eşit şartlar altında geçmediğini düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın öfkesi 4 ana başlığa dayanıyor. İşte o konular ve Kocaman'ın "Bu kadar olmaz" dediği noktalar:

1- HAKEM KARARLARI:

Aykut Kocaman, hakemlerin sene boyunca verdikleri kararlardan fazlasıyla şikayetçi. Riera'ya gösterilmeyen kırmızı kartlar, özellikle ligin ilk yarısında Galatasaray lehine verilen bir çok karar ve bunlara karşılık F.Bahçe'ye karşı uygulanan tam ters yöndeki standart Kocaman'ı isyan ettirdi. G.Saray ve F.Bahçe'ye İnönü deplasmanında çalınan düdükler, bu konudaki en net örnek oldu.

2- CANER-MEİRELES OLAYI:

İlk yarıdaki Eskişehirspor maçında Caner'in "Lan" dedi iddiasıyla oyundan atılması, ardından o ifadeyi rakip oyuncunun kullandığının ortaya çıkmasına karşın 2 maç ceza alması Kocaman'ı çileden çıkardı. Bunun üstüne 
"G.Saray'la ilgili söylenecek çok şey var ama bunları rezervde tutuyorum" diyen Kocaman'ın 'içine attıkları' merak konusu olmuştu. Kocaman'ın 'Sonra gireriz' dediği konularla ilgili Habertürk Gazetesi çarpıcı iddialar ortaya attı..
G.Saray derbisinde 'tükürmediği halde' tükürük cezası verilen Meireles'le ilgili sürecin gelmesi hem takım hem de teknik ekipte psikolojik yıkıma sebep oldu.

3- GÖKHAN ZAN'A ERTELEME:

G.Birliği maçında kırmızı kart gören Gökhan Zan'ın cezasının ertelenmesi Kocaman'a 'Yok artık' dedirtti. Durumu Caner ile kıyaslayan F.Bahçe'nin hocası, "Bir oyuncu yapmadığı bir işten 2 maç ceza alıyor. Yapan 'Yaptım' dediği için cezası kalkıyor" çıkışını yapmış; erteleme kuralına "F.Bahçe için çıkarıldığı" için karşı çıkan G.Saray'ın bu kuraldan en çok yararlanan kulüp oluşuna vurguda bulunmuştu.

4- ORDU-MERSİN MAÇLARI:

Aykut Kocaman'ı aslında son dönemlerde en çok yıpratan durum Galatasaray'ın Orduspor ve Mersin maçları oldu. F.Bahçe'nin ivme kazanmasıyla G.Saray'ın takılacağını tahmin eden Kocaman, rakibin bu iki maçı 'zorbalıkla' kazandığı görüşünde. Bu maçları izlerken bir hayli sinirlenen F.Bahçe Teknik Direktörü, olayların takımı da olumsuz etkilediğini gözlemledi.
<< Önceki Haber Aykut Kocaman aslında ne söylemek istedi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER