Aziz Yıldırım'ın gündeme getirdiği şok diyalog ortaya çıktı

Aziz Yıldırım, yaptığı basın toplantısında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz arsında geçen diyaloğa dikkat çekmiş ve Hacıosmanoğlu'na bunu sormuştu.

Aziz Yıldırım'ın gündeme getirdiği şok diyalog ortaya çıktı

İşte o şok diyalog

 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün düzenlenen basın toplantısında Kulüpler Birliği toplantısında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz arasında çok önemli bir diyalog geçtiğini söylemiş, fakat içeriğini açıklamamıştı.

Yıldırım, basın toplantısında konuyla ilgili şöyle konuşmuştu: “İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği toplantısında Sayın Mecnun Otyakmaz ile arasında geçen diyaloğu kamuouyna açıklasın. Açıklamazsa ben başka bir zaman açıklayacağım. Çıksın, ne konuştularsa açıklasın.”

Hürriyet’in haberine göre toplantı esnasında İbrahim Hacıosmanoğlu, konuyu tekrar şike iddialarına getirirken, “Böyle ahlaksızlık olmaz. Biz kupayı istiyoruz. Futbola ahlak yeniden gelsin.” diye çıkıştı.

Bu sözlere karşı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın verdiği yanıt ise oldukça ilginçti: “Sayın başkanım ahlaksızlıktan, şikeden söz ediyorsunuz. Sizin kulübünüzün yöneticilerinin aynı dönemde bize ne tekliflerle geldiğini, neler önerdiğini biliyor musunuz?”
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'ın gündeme getirdiği şok diyalog ortaya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER