Beşiktaş - Galatasaray maçı için karar günü

Beşiktaş-Galatasaray maçı için PFDK'dan hangi kararlar çıkacak?

Beşiktaş - Galatasaray maçı için karar günü

Tamamlanamayan Besiktaş-Galatasaray karşılaşmasının skor tescili, saha kapama cezasi ve olaylar içinde yer alan futbolcularin cezaları da bugun yapıacak toplantıyla birlikte karara baglanacak. Ardından kararlara itiraz ve Tahkim Kurulu sureci baslayacak. Once TFF'den maçın hangi skorla tescil edileceği açıklanacak. Ardından PFDK'nın maçta yaşanan olaylarla ilgili oyuncu ve kulüp kararları karara bağlanacak. 

Eğer futbolcuların cezasının karar sureci uzarsa tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildikleri açıklanacak. Böylelikle kırmızı kart cezası bulunan Melo hariç, sevki gercekleçen ve tedbirli olan futbolcular kesin olarak bu hafta sonu forma giyemeyecek. Dün açıklama yapan TFF Baskanı Yıldırım Demirören de cezaların bugün açıklanacağını işaret etmisti.

Futbolcular yandı 

Hakem ve temsilci raporlarinin yanı sıra TV kayıtlari ile birlikte fotoğraf karelerinden de yararlanan PFDK, cezaların kaç maç olduğunu belirtecek. Salı ve persembe günleri toplanan PFDK, kararlarını genelde akşam saatlerinde kamuoyu ile paylaşıyor. Ancak bugünkü açıklamanın saat 18:00’den sonra gelmesi bekleniyor.

Motta'nin tükürdüğü Selçuk İnan'ın da Brezilyalı oyuncunun boğazını sıktığı görüntülerle tespit edilirken oyundan ihraç edilen Melo ve Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic de ceza alacak isimler arasında olacak.
<< Önceki Haber Beşiktaş - Galatasaray maçı için karar günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER