Beşiktaş - Gaziantepspor maçında öne çıkanlar

Beşiktaş üçte üç yaparak yoluna emin adımlarla devam etti.

Beşiktaş - Gaziantepspor maçında öne çıkanlar

Beşiktaş Süper Lig’de En Son 2007-08 Sezonunda İlk 3 Haftada 3 Galibiyet Almıştı. ( Son 6 Sezonun En iyi Başlangıcı )

Süper Lig’de bu sezon puan kaybetmeyen tek takım olan Beşiktaş, 9 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Beşiktaş Süper Lig’de en son ilk 3 haftada 3 galibiyeti 2007-08 sezonunda almıştı. Sahasında Konyaspor’u 1-0 yenen Beşiktaş daha sonra Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etmiş ve deplasmanda Gaziantepspor’u 1-0 yenmeyi başarmıştı. Beşiktaş böylece son 6 sezonun en iyi lig başlangıcını yapmış oldu. 

Beşiktaş Bu Sezon Atatürk Olimpiyat Stadında Oynadığı 3 Maçı da Kazandı. ( 3 Maçı da 2-0 Kazandı )

Beşiktaş bu sezon Atatürk Olimpiyat stadında oynadığı 3 resmi maçta 3 galibiyet aldı. Süper Lig’de Trabzonspor ve Gaziantepspor’u 2-0 yenen Beşiktaş Avrupa kupası maçında da Tromsö’yü 2-0 mağlup etmişti. 

Hugo Almeida Süper Lig’de En Çok Golü Gaziantepspor’a Karşı Kaydetti. 

Beşiktaş’ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida Süper Lig’de oynadığı 60 maçta 27 gol kaydetti. Hugo Almeida en çok golü ise Gaziantepspor karşısında kaydetti. Hugo Almeida Süper Lig’de Gaziantepspor’a karşı oynadığı 3 maçta 5 gol kaydetti. Hugo Almeida ayrıca Gaziantepspor’a kupa maçlarında da 2 gol atmıştı. 

Hugo Almeida Bu Sezon 5 Gol Attı ve Takımının En Golcü Oyuncusu Oldu. 

Hugo Almeida bu sezon oynadığı 5 maçta 5 gol kaydetti. Almeida böylece Beşiktaş’ın bu sezon en golcü oyuncusu oldu. Beşiktaş takımında bu sezon Gökhan Töre 2 gol, Oğuzhan, Escude, Fernandes ve Olcay Şahan ise 1’er gol kaydetti. Hugo Almeida Beşiktaş kariyeri boyunca 82 resmi maçta 37 gol attı ve 0,45 gol ortalaması yakaladı. 

Gaziantepspor Süper Lig’de Bu Sezon En Az Gol Atan İki Takımdan Biri. 

Gaziantepspor Süper Lig’de bu sezon oynadığı 3 maçta sadece 1 gol attı. Gaziantepspor böylece M.P.Antalyaspor ile birlikte ligin en az gol atan iki takımından biri oldu. Gaziantepspor topladığı 1 puan, attığı 1 gol ve -3 averaj ile son sırada yer alıyor. Gaziantepspor deplasmanda 2-0 kaybettiği Beşiktaş maçında kaleye sadece 1 isabetli şut atabildi. 

Geçen Sezon Lig Tarihinde En Çok Gol Yediği Sezonunu Yaşayan Beşiktaş Bu Sezon 3 Lig Maçında 2 Gol Yedi.

Geçen sezon Süper Lig’de oynadığı 34 maçta 49 gol yiyen (maç başına 1,44) Beşiktaş tarihinin en çok gol yediği sezonunu yaşamıştı. Beşiktaş bu sezon ise ilk 3 haftada sadece 2 gol ( maç başına 0,67) yedi. Kayseri Erciyesspor karşısında 1 tanesi penaltıdan 2 gol yiyen Beşiktaş sahasında oynadığı 2 maçta da rakiplerine gol atma izni vermedi. 

<< Önceki Haber Beşiktaş - Gaziantepspor maçında öne çıkanlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER