Beşiktaş'ın golcüsünden büyük fedakarlık

Beşiktaş’ın ikinci golüne imza atan Mustafa Pektemek, başından yaralandı.

Beşiktaş'ın golcüsünden büyük fedakarlık

Şanssızlık zincirini Çaykur Rizespor maçında kıran Beşiktaş’ın golcüsü Mustafa Pektemek, başı kanlar içinde kalmasına rağmen 60 dakika sahada kaldı. Her şeye rağmen maçı tamamlamak isteyen oyuncuya teknik direktör Bilic izin vermedi.

İlk yarıda Sonko ile girdiği hava topu mücadelesi sırasından başından yaralanan Mustafa Pektemek, sık sık kenarda tedavi edildi. Forması sürekli kan içerisinde kalan golcü oyuncu dün tam dört forma değiştirdi. Maçın ikinci yarısında da yine bandajı değiştirilmeye çalışılan oyuncunun kenarda kalmasını isteyen Bilic, bu futbolcunun yerine Almeida’yı sahaya sürdü. Mustafa’ya devre arasında dikiş atıldığı da belirtildi.

Bravo doktora

Bu arada 30. dakikada Mustafa’nın yeniden sakatlandığı sırasında güzel bir fair-play örneği görüldü. 30. dakikada Pektemek sakatlandığında, Beşiktaş sağlık heyeti, golcünün bandajıyla ilgileniyordu. Bu sırada Tolga da sakatlanınca imdada Akhisar Belediyespor sağlık heyeti koştu ve yardımcı oldu. Konuk takımın doktorlarının bu hareketi tribünlerden alkış alırken, hakem Bülent Yıldırım da sağlıkçıları tebrik etti.

Mustafa Pektemek’e ilk 11’de şans tanıyan Bilic, yakın çevresine, “Ben forma konusunda adil bir hocayım. Eğer Mustafa’yı ilk on birde oynatmasam ona haksızlık etmiş olurdum” diye konuştuğu bildirildi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın golcüsünden büyük fedakarlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER