Brezilya Ligi'nde kan donduran futbol terörü

Brezilya Ligi'nin son haftasında yapılan ve küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren Atlético Paranaense-Vasco de Gama maçında olaylar çıktı..

Brezilya Ligi'nde kan donduran görüntüler

Alex, Deivid ve Lincoln'ün formasını giydiği Coritiba'nın yanı sıra, düşme hattındaki Fluminense'nin de takibindeki maçın 5. dakikasında ev sahibi Manoel'in golüyle 1-0 öne geçti.

Joinville Arena'da yapılan maçın 17. dakikasında skora öfkelenen Vasco taraftarları, Atlético Paranaense taraftarlarının olduğu bölüme saldırdı.

Tribünlerde büyük kavgalar çıkarken, karşılaşma yarıda kaldı. Polisin gaz bombası atarak ayırdığı kavgalara sonrası, yaralanan taraftarlar sahanın ortasına inen helikopter ile hastaneye taşındı.

Olayların ilk dakikalarında sahada bekleyen futbolcular daha sonra soyunma odalarına kaçtı. Tribünlerin sahaya inmesinden sonra ise polis müdahalesi daha da sertleşti ve silahlar kullanıldı. Yaralanan taraftarlar sedyelerde stadyum dışına çıkarıldı.



Taraftarlar arasında yaşanan olaylara polis de müdahale ederken, bazı taraftarların yaralandığı ve sedyeyle taşındığı gözlemlendi. Mücadeleye ara verildi.



<< Önceki Haber Brezilya Ligi'nde kan donduran futbol terörü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER