Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesi son durum

Ligin en zor deplasmanlarından birisine gidecek olan Beşiktaş, Bursa önünde galibiyet kovalayacak.

Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesi son durum

Trabzonspor, Kayseri Erciyes ve Gaziantepspor karşılaşmalarında aldığı galibiyetlerle sezona müthiş bir giriş yapan Siyah-Beyazlılar, seriyi bu maçta da sürdürmek istiyor. Ev sahibi takımda Belluschi’nin sakatlığının olması, takımı olumsuz etkileyecektir.

Kartal’da ise tek önemli eksik Veli. Avusturya Milli Takımı’yla Almanya’ya karşı mücadele eden gurbetçi futbolcunun burnundaki kırık, bu maçta oynamasına engel. Veli’nin yokluğunda B planını hazırlayan Slaven Bilic, Hutchinson’ı geriye çekerek Oğuzhan’a forma şansı tanıyacak. 

Motta ilk 11’de

Kartal’ın yeni transferi Ramon Motta da Bursa deplasmanında ilk sahnesini alacak. Siyah-Beyazlı formayla ilk ciddi sınavına çıkacak olan Brezilyalı oyuncunun nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu. Kadroda 6 yabancı oyuncunun bulunması nedeniyle Eneramo, Pedro Franco ve Dentinho tribüne çıkacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Saat 20.30’daki maç Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Bursa'da son dakika

Timsahlar’da en önemli eksik kuşkusuz Belluschi. Yeşil-Beyazlı takımın en önemli silahlarından birisi olan Arjantinli oyuncu, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yerine Daum, Yasin Pehlivan’a şans tanıyacak. Belluschi’nin yanı sıra Ozan İpek de sakat olan bir başka isim. Yıldız futbolcunun yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezonu kapatacağı bildirildi. Daum’un eski takımı karşısındaki en önemli kozu Batalla olacak. Geçtiğimiz sezon bu sahada Bursa’nın 3-0 kazandığı maçta Beşiktaş’ı adeta tek başına yıkan Batalla, Siyah-Beyazlı savunmayı en çok zorlayacak isim.

Beşiktaş'ta son dakika

Siyah-Beyazlılar’da antrenmanda elinden sakatlanan İsmail Köybaşı, dün operasyon geçirdi ve 1 hafta sonra idmanlara başlayacak. Yeni transferlerden Kerim Frei, izinli olduğu için Bursaspor maçının kadrosuna alınmadı. Milli takımda sakatlanan Veli Kavlak ve tedavisi devam eden İbrahim Toraman da kadroya alınmayan diğer isimler. Bu 4 futbolcuyu Bursa’ya götürmeyen Slaven Bilic’in en önemli kozu yine Manuel Fernandes olacak. Oynadığı bütün resmi maçlarda asist yapan ve 1 de gol atan Manuel’in yanı sıra ligde 3, Avrupa’da da 2 golü bulunan Almeida, Bursaspor karşısında Kartal’ın gol ayakları olacak.

Muhtemel 11'ler

BURSASPOR: Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Yasin, Şamil, Tuncay, Batalla, Pinto

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Hutchinson, Oğuzhan, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay, Almeida

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 20.30

YAYIN: LiG TV


<< Önceki Haber Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesi son durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER