Bursaspor - Beşiktaş maçı sonucu: 3-0

Bursaspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 28. hafta kapanış maçında karşılaştı. Maçın ikinci devre skoru: Bursaspor 3-0 Beşiktaş...

Bursaspor - Beşiktaş maçı sonucu: 3-0

Beşiktaş ve Bursaspor, Süper Lig 2012-2013 sezonu 28. hafta kapanış maçında, Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor, konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş karşılaşmaya kalede McGregor, defansta; Hilbert, Escude, İbrahim Toraman, Gökhan Süzen orta sahada; Mehmet Akgün, Veli, Fernandes, Oğuzhan, Olcay, forvette ise Mustafa Pektemek 11'i ile başladı.

Bursaspor ise karşılaşmaya kalede Carson, savunmada; Vederson, İbrahim Öztürk, Ferdinand, Şener orta alanda; Tuncay, Edu, Belluchi, Ferhat forvette ise Batalla ve Pinto 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Bursaspor maçın 15. dakikasında Pinto ile 1-0 öne geçti. Batalla, topla beraber ceza sahasına kadar gitti ve Pinto'ya ara pasını verdi, Pinto topla buluştu ceza sahasına girdi ve kaleci Mcgregor ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

-Bursaspor maçın 37. dakikasında Batalla'nın attığı golle 2-0 öne geçti. Şener sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi, ön direğe hareketlenen Batalla'ya pasını verdi ve Batalla düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

-Bursaspor 65. dakikada Ferhat'ın golüyle 3-0 öne geçti. Batalla sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi, arka direğe yerden oynadı ve Ferhat arka direkte topun gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

Maçın sonucu: Bursaspor 3-0 Beşiktaş...


<< Önceki Haber Bursaspor - Beşiktaş maçı sonucu: 3-0 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER