Bursaspor - Galatasaray maçı saat kaçta?

Süper Ligi'nin ikinci haftasında Bursaspor, Galatasaray'ı konuk edecek.

Bursaspor - Galatasaray maçı saat kaçta?

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, ligin açılış maçında Gaziantespor'u 2-1 yenerek iyi bir başlangıç yaparken, Bursaspor Eskişehirspor'a deplasmanda mağlup olmuştu.

Sezon başı Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Bursa, yoluna ünlü Alman teknik adam Christoph Daum ile devam ediyor. 

Galatasaray galibiyet hasretini dindirmek istiyor

Süper Lig'in son 2 yılını şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Bursa'da 5 sezonluk galibiyet özlemine son vermek amacında.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynadığı son 5 lig maçında rakibine 4 kez yenilen, sadece geçen sezon berabere kalan sarı-kırmızılılar yarınki randevudan 3 puanla ayrılarak bu kötü istatistiği sonlandırmak istiyor.

Bursa'da 2007-2008 sezonundaki maçı 1-0 kazanan Galatasaray, daha sonraki karşılaşmalarda 2008-2009 sezonunda 2-1, 2009-2010 sezonunda 1-0, 2010-2011 sezonunda 2-0, 2011-2012 sezonunda 1-0 mağlup oldu. Geçen sezonki müsabaka ise 1-1 bitti.

Cezalar bitiyor

Galatasaray'ın Bursaspor ile yapacağı yarınki maçta, geçen sezondan kalan cezaları süren teknik direktör Fatih Terim ile futbolcu Sabri Sarıoğlu görev yapamayacak.

Geçen sezonun 28. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında hakem Süleyman Abay'a yönelik sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Fatih Terim ve 33. haftadaki Fenerbahçe derbisinde rakip oyuncu Volkan Demirel'le kavga etmesi nedeniyle 4 karşılaşmadan men edilen Sabri Sarıoğlu'nun cezalarını Bursaspor müsabakasının ardından tamamlanacak.

89. karşılaşma

Galatasaray ile Bursaspor, bu maç ile lig tarihinde 89. kez karşı karşıya gelmiş olacak. Daha önce oynana 88 mücadelede sarı-kırmızılılar 45 galibiyet alırken, Bursa 21 kez sahadan gülerek ayrıldı. 22 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

Muhtemel 11'ler

Bursaspor: Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Tuncay, Şamil, Belluschi, Ferhat, Batalla, Pinto
Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan, Chedjou, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak

<< Önceki Haber Bursaspor - Galatasaray maçı saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER