Caner Erkin için en kritik gün

Caner Erkin için kritik gün 15 Nisan

Caner Erkin için en kritik gün

Fenerbahçe’de geleceği merak konusu olan Caner Erkin için menajeri Batur Altıparmak, “Caner’e Avrupa’dan gelen teklifler var! 15 Nisan’dan itibaren görüşmelere başlayacağız” dedi.

Caner Erkin’in henüz bir kulüple anlaşmadığını ifade eden menajeri Batur Altıparmak, “Biz hiç bir kulüple sözleşme imzalamadık. Fenerbahçe’den haber bekliyoruz. Avrupa’dan çok sayıda talep var” dedi.

Önceliklerinin Fenerbahçe’de olduğunu belirten Altıparmak, “Fenerbahçe’den henüz bir teklif gelmedi. Caner’in önceliği Fenerbahçe’de kalmak” diye konuştu.

Hangi kulüplerden teklif aldınız ve yanıtınız ne oldu sorusuna Altıparmak, “Fenerbahçe genellikle sezon bittiğinde masaya oturuyor. Şimdiye kadar Fenerbahçe’den sözleşme uzatma için bir talep gelmedi. Caner’i isteyen çok sayıda takım oldu. Biz tüm taleplere şu yanıtı verdik: 15 Nisan’dan sonra görüşelim. 15 Nisan’a kadar Fenerbahçe dışında kimseyle transfer pazarlığı yapmayacağız. Kulüp ismi vermem ama Caner’in adının Liverpool, Chelsea, Bayern Munih gibi takımlarla anılması oyuncu açısından tabi ki olumlu” yanıtı verdi.
<< Önceki Haber Caner Erkin için en kritik gün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER