Cardozo kabul etmeyince Fenerbahçe ona yöneldi!

Portekiz basınına göre Benficalı golcü, sarı lacivertlilerin teklifini geri çevirdi. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe ise rotayı Alman golcü Stefan Kiessling'e döndürdü...

Cardozo kabul etmeyince Fenerbahçe ona yöneldi!

Fenerbahçe, Benfica’nın golcüsü Oscar Cardozo’yu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken, Portekiz basını tecrübeli oyuncunun sarı lacivertlileri reddettiğini öne sürdü.

A Bola’nun haberine göre Fenerbahçe 12 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu fakat hem Benfica 15 milyon Euro’da ısrar etti hem de Paraguaylı yıldız Türkiye’ye sıcak bakmadığını belirtti.

YILLIK 2.8 MİLYON EURO

Cardozo’nun menajeri de, “Fenerbahçe, oyuncumla ilgileniyor. Ancak onun Türkiye’ye transfer olması Benfica’da kalmasından daha düşük bir ihtimal” dedi.
Napoli’nin, Cardozo için devreye girdiği konuşulurken, Fenerbahçe’nin Benfica’ya 12 milyon Euro bonservis bedeli, Paraguaylı golcüye de yıllık 2.8 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

YENİ HEDEF ALMAN KRALI KİESSLİNG

Fenerbahçe, Cardozo defterinin kapanması halinde gözünü Almanya’ya çevirecek. B.Leverkusen’in golcüsü ile masaya oturacak.

Cardozo transferinin zora girmesiyle sarı lacivertlilerin yeni hedefi Stephan Kiessling oldu. 29 yaşındaki Alman santrfor Alman Ligi’nde geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen forması altında attığı 25 golle kral olmuştu. Fenerbahçe’nin iki sezondur takibinde olan Kiessling, daha önce sarı lacivertlilerin teklifine reddetmişti.
7 sezonda Alman ligi’nde B.Leverkursen forması ile 220 karşılaşmaya çıkan Kiessling 98 gole imza attı. 1.91 boyundaki yıldız golcü 6 kez de Alman Milli Takımı forması giydi.

KADLEC’İN TAKIM ARKADAŞI

Sarı lacivertlilerin yeni transferi Kadlec’in de eski takım arkadaşı olan Kiessling’in değeri yaklaşık olarak 8 milyon Euro. Alman oyuncu Fenerbahçe’nin teklifini kabul ederse Cardozo transferinden kesin olarak vazgeçilecek. Kiessling gelirse, yeni teknik adamın belli olmamasına rağmen Kocaman’ın verdiği listeden transferi gerçekleşen 4. oyuncu olacak.
<< Önceki Haber Cardozo kabul etmeyince Fenerbahçe ona yöneldi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER