Cimbom üzüldü, Mancini üzülmedi!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Antalyaspor maçındaki puan kaybına hiç üzülmemiş!

Cimbom üzüldü, Mancini üzülmedi!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Medical Park Antalyaspor evinde Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşma iki takımın birer golü ile berabere tamamlandı. Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Antalyaspor karşısında aldıkları beraberlikten üzgün olmadıklarını kaydetti. Melo’nun yeni oyun bölgesi hakkında açıklama yapan Mancini, şu anda bulunduğu mevkide iyi oynadığını, ancak o bölgede bir oyuncuya da ihtiyaçları olduklarını aktardı.

Maçlarda duran toplara önem verdiklerini açıklayan Mancini, adam markajına dikkat etmeleri gerektiğini, maçın genelinde kazanmayı hak eden Galatasaray olduğunu belirtti. Girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Mancini, “Bunları da geliştirmemiz lazım. Kanat pozisyonunda oynayan oyuncuların hem ofansif, hem de defansif olarak iyi olmaları gerekiyor. Beraberlikten yana üzgün değilim. Sahada iyi oynayan Galatasaray vardı. Sadece eksik olan goldü. Daha fazla golü bulmamız gerekiyor, bugün eksik olan oydu.” dedi.

ELAZIĞ’A FARKLI KADRO

‘Elazığspor’a yedek kadroyla mı gideceksiniz’ şeklinde yöneltilen soruya Mancini, takımının her 4 günde bir maç yaptığını, Çarşamba günü kupada bir çok oyuncu değişikliğine gideceğini belirtti.

Dany ve Amrabat ile ilgili soruya da Mancini şu şekilde cevap verdi: “Bruma sezonu kapattı diyebiliriz. Dany oynayabileceği takıma gitmesini istiyoruz. Önünde bir Dünya Kupası var. Onun için direk oynayacağı takıma gitmesi lazım. Amrabat iyi genç futbolcu o yüzden bu iki arkadaşımızı başka takımlarda oynamaları için yardımcı olacağız.” Galatasaray’ın genç oyuncusu Emre Çolak, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, maçın daha farklı bir şekilde bitebileceğini belirtti. 

Galatasaray’ın bugünkü maçta kalesini koruyan Eray, iyi bir maç çıkardıklarını ancak girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini açıkladı.

CİHAN

<< Önceki Haber Cimbom üzüldü, Mancini üzülmedi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER