Drogba transferinde kriz korkusu

Didier Drogba transferinde Galatasaray ummadığı bir sürpriz ile karşılaşabilir.

Drogba transferinde kriz korkusu

Galatasaray Fildişili megastar Didier Yves Drogba Tebily'nin transferini dün akşam saatlerinde resmen duyururken oyuncu ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Gelişmelerden en dikkat çekici olanı ise Drogba'nın Çin macerasına atıldığı ve Haziran 2012'de 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı Shanghai Shenhua kulübüne ait. Taraflar arasındaki sözleşmenin henüz feshedilmediği öğrenilirken Çin kulübü resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Kulübün oyuncu kadrosu içinde Fildişili futbolcunun yer alması ve değişiklik yapılmaması ise gözlerden kaçmıyor.
Oyuncunun Galatasaray'a transferinde önemli bir rol oynayan menajer Ceylan Çalışkan ise dün gece yaptığı açıklamada Çin kulübünün Drogba'nın üç aydır maaşını ödemediğini ve bu yüzden Drogba'nın sözleşmesini tek taraflı feshettiğini belirtti.

KRİZ ÇIKAR MI?

Çalışkan Drogba'nın FIFA ile arasında iyi bir iletişim olduğunu ve başka bir takımda oynamak için gerekli izinin 3-4 gün içinde alınacağını tahmin ettiğini vurguladı.

Şangay ekibi Shanghai Shenhua'nın geçtiğimiz yıl ligi 9. sırada bitirdi. Drogba ile yapılan sözleşme ise haftalık 315 bin dolar (yaklaşık 16 milyon dolar) üzerinden gerçekleştirilmişti.

35 yaşındaki yıldız futbolcu gece saatlerinde Galatasaray formalı bir fotoğrafını sosyal medyada instagram adlı programda takipçilerine aktarırken saatler sonra bu fotoğrafı hesabından silmesi dikkat çekmedi. Galatasaraylı yöneticiler ise transferde herhangi bir sıkıntı olmayacağı görüşünde ve önümüzdeki saatlerde yeni açıklamalarda bulunmaları bekleniyor.
<< Önceki Haber Drogba transferinde kriz korkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER